Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Νέος έμπειρος Μηχανολόγος Μηχανικός ζητεί εργασία στην Αυστραλία

Αρχική | Διάφορα | Μικρές αγγελίες | Εύρεση εργασίας | Νέος έμπειρος Μηχανολόγος Μηχανικός ζητεί εργασία στην Αυστραλία

Ονομάζομαι Φατούρος Διονύσιος και είμαι ένας νέος έμπειρος Μηχανολόγος Μηχανικός ΠΘ(Πολυτεχνείο Θεσσαλίας) με όρεξη για δουλειά, ήθος και εντιμότητα.
Μεταπτυχιακό στο ΕΜΠ στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας(Φωτοβολταϊκά και Ανεμογγενήτριες) καθώς και δεύτερο Μεταπτυχιακό Msc in Renewable Energy Engineering στο Heriot-Watt University in Edinburgh,Scotland,UK.


Διαθέτω εμπειρία 2 ετών σε τεχνική-κατασκευαστική εταιρεία(επίβλεψη δημόσιων έργων,επίβλεψη,κατασκευή,λειτουργία και συντήρηση Φωτοβολταiκών σε στέγες κατοικιών), καθώς και διετή εμπειρία σε μεγάλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στο τμήμα των Φωτοβολταϊκών σαν επιβλέπων μηχανικός(συγκεκριμένα επίλεψη,κατασκευή,λειτουργία,συντήρηση δύο Φ/Β πάρκων 100 KWp και 80KWp αντίστοιχα)  σε έργα ΑΠΕ και σε θέματα αδειοδοτικών διαδικασιών και μελετών project.
Επιπλέον διαθέτω εμπειρία 6 μηνών σε εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας,σε μελέτη και κατασκευή Φωτοβολταϊκών σε στέγες κτηρίων και σε ανοικτές εκτάσεις.

Επίσης κατέχω εμπειρία στην αδειοδοτική διαδικασία σε θέματα Αιολικής Ενέργειας καθώς και στην αξιολόγηση του Αιολικού δυναμικού.

Θα χαρώ πολύ να κανονίσουμε μια συνάντηση στα γραφεία της εταιρείας σας για τυχόν επαγγελματικές προοπτικές που ίσως να υπάρξουν.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: (0030)6945855297, (0044)7909146590

Σας Ευχαριστώ

Με Εκτίμηση

Φατούρος Διονύσιος

Μηχανολόγος Μηχανικός ΠΘ
MSc, ΕΜΠ(Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο)
MSc in Renewable Energy Engineering (Heriot-Watt University, Scotland,UK)





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Ισπανόφωνη baby- sitter ζητεί εργασία

12 Οκτωβρίου 2017, 19:08
Ισπανόφωνη κυρία, με ελληνική υπηκοότητα, ζητεί να εργαστεί ως baby-sitter. Πρωί έως απόγευμα, 8 - ...

Ειδικός παιδαγωγός και δάσκαλος παραδίδει μαθήματα

15 Απριλίου 2016, 20:54
ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ  και ΔΑΣΚΑΛΟΣ 2/ετές ΜΑΣΤΕΡ K.C.LONDON (COMPUTER-ΔΥΣΛΕΞΙΑ ΜΑΘ.ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΥΤΙΣΜΟΣ ) DOTTORE IN PEDAGOGIA ...

Ζητείται κυρία για παρουσίαση καλλυντικών

22 Φεβρουαρίου 2016, 21:16
Γυναίκα άνω των 35 ετών ζητείται απο εταιρία καλλυντικών για παρουσίαση καλλυντικών προΐόντων στην ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0