Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Έμποροι όπλων συνελήφθησαν στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα - Αναζητούνται οι πελάτες - in.gr

Αρχική | Διάφορα | Άρθρα από το Blog μας | Έμποροι όπλων συνελήφθησαν στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα - Αναζητούνται οι πελάτες - in.gr






















ΑΠΕ
Τα όπλα που κατασχέθηκαν
22/6/2009






Αθήνα
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο










 






Δείτε το βίντεο...


Μεταξύ κακοποιών του κοινού ποινικού δικαίου αναζητούν οι διωκτικές αρχές στη Θεσσαλονίκη τους πελάτες δύο ζευγαριών από τη Βουλγαρία που μετέφεραν όπλα και εκρηκτικά στην Ελλάδα.

Ανδρες του Λιμενικού Σώματος από τη Θεσσαλονίκη στη διάρκεια επιχείρησης συνέλαβαν χθες στον μεθοριακό σταθμό Προμαχώνα Σερρών, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, δύο ζευγάρια από τη γειτονική χώρα, ηλικίας 30 έως 45 ετών.

Τα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν την ώρα που θα παρέδιδαν όπλα και εκρηκτικά σε λιμενικούς οι οποίοι είχαν εμφανισθεί ως πελάτες, ύστερα από πληροφορίες για τη δράση τους.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητό τους, με το οποίο ταξίδευαν στην Ελλάδα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 πιστόλια με σιγαστήρες, ένα αυτόματο όπλο Καλάσνικοφ και μικροποσότητα κοκαΐνης. Στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου βρέθηκαν επίσης 1,5 κιλό εκρηκτικής ύλης ΤΝΤ και άλλα 5 κιλά και 300 γραμμάρια νιτρικής αμμωνίας, η οποία χρησιμοποιείται επίσης ως εκρηκτική ύλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες μετέφεραν και άλλες φορές στην Ελλάδα ποσότητες όπλων και εκρηκτικών τα οποία κατέληγαν συνήθως σε ανθρώπους της νύχτας, που δραστηριοποιούνται στον χώρο των νυχτερινών κέντρων στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και την Κρήτη.

Newsroom ΔΟΛ




Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Τζούλια και Ζαγορίτης - Το video!

30 Ιουνίου 2010, 17:36
 Όσα προγήθηκαν του Μουσείου...Δείτε το video του ALTER: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=98azJrAs0ys&w=640&h=505]Αποστολή: Γιώργος Τσιρίκος (Πειραιάς) ...

Ο Jerry Lee Lewis στον Λυκαβηττό - Κερδίστε προσκλήσεις

30 Ιουνίου 2010, 13:44
Jerry Lee Lewis: Ο θρύλος του rock and rollLet's rock n' roll πάρτι, στο ...

«Το ΔΝΤ τελειώνει την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα», της Joanna Kakissis στην International Herald Tribune

30 Ιουνίου 2010, 12:34
30/6/2010Υπό τον τίτλο «Η λιτότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναδιάταξη», η International Herald ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0