Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Σειρά των Βρετανών να βάλουν πωλητήριο στον Παρθενώνα

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Σειρά των Βρετανών να βάλουν πωλητήριο στον Παρθενώνα

«Πωλείται μνημείο. Εξαιρετική τοποθεσία. Χρειάζεται επιδιόρθωση.Call George ».


Μετά τους Γερμανούς, τώρα ήρθε η σειρά των Βρετανών να ζητήσουν την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη αλλά και να βάλουν το δικό τους πωλητήριο στον Παρθενώνα(από πρωτοτυπία πάντως πάσχουν).

Δηλώσεις για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη έκανε ο Δήμαρχος Λονδίνου Boris Johnson ενώ και ο Guardian έδειξε τον ίδιο δρόμο με χθεσινό δημοσίευμα. Η εφημερίδα που τοποθέτησε το πωλητήριο στον Παρθενώνα είναι οι Sunday Times και το πωλητήριο γράφει «Πωλείται μνημείο. Εξαιρετική τοποθεσία. Χρειάζεται επιδιόρθωση. Τηλεφωνήστε στον Γιώργο Παπανδρέου».

Στο δημοσίευμα με τίτλο «Ελλάδα: όλες οι λογικές προσφορές είναι καλοδεχούμενες» η εφημερίδα γράφει σύμφωνα με το newsbeast.gr ότι λόγω της ανάγκης για ιδιωτικοποιήσεις η χώρα έχει βάλει στο τραπέζι πολλά κρατικά περιουσιακά στοιχεία, καθώς χρειάζεται να συγκεντρώσει μέχρι και 126 δισ. ευρώ για να καλύψει τους λογαριασμούς της».

Μάλιστα οι «Sunday Times» γράφουν ότι πρόκειται για τεράστιο «ξεπούλημα» δημόσιας περιουσίας που μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτό του Γέλτσιν στη Ρωσία.  
«Πριν ανοίξουν και πάλι τα πορτοφόλια τους, η Ελλάδα πρέπει να κάνει το χρέος της. Έτσι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει κρεμάσει ένα τεράστιο πωλητήριο πάνω από τη χώρα. Δρόμοι, αεροδρόμια, δίκτυα φυσικού αερίου και σιδηροδρομικοί σταθμοί βρίσκονται στο «καλάθι» προς πώληση. Από τις ημέρες «βουτηγμένες» στη βότκα της Ρωσίας του Μπόρις Γιέλτσιν δεν έχει υπάρξει τόσο μεγάλη κρατική δημοπρασία, αναφέρει η εφημερίδα.

Στέλεχος της κυβέρνησης δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η συγκέντρωση ποσού από 15 έως 20 δισ.

LIFO





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας νέος Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν

01 Αυγούστου 2024, 14:25
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοινώθηκε από τον Παύλο Μαρινάκη ως νέος Επίτροπος της Ελλάδος στην ...

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0