Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Tango Azul - Στο Λυκαβηττό - Κερδίστε Προσκλήσεις

Αρχική | Ελεύθερος χρόνος | Εκδηλώσεις | Tango Azul - Στο Λυκαβηττό - Κερδίστε Προσκλήσεις

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

 

Χορός

Το γνωστό και ιστορικό μπαρ της Αργεντινής. Στο σημείο συνάντησής τους λοιπόν, σε ένα τάνγκο μπαρ του Μπουένος Άϊρες, βλέπουμε τρία χορευτικά ζευγάρια και μια τραγουδίστρια που συναντιούνται μετά από καιρό για να «αφηγηθούν» με το δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο σύντομες ιστορίες από το παρελθόν και το παρόν τους.

Έξι γνωστοί χορευτές , οι Πάμπλο Ογιέντα & Μπεατρίζ Ρομέρο (Pablo Ojeda & Beatriz Romero), οι Ντανιέλ Φερό & Λορένα Μέρμελσταϊν (Daniel Ferro & Lorena Mermelstein) και οι Χόρχε Ραμίρεζ & Νελίδα Μιλιόνε (Jorge Ramirez & Nélida Miglione) αλλά και μια σημαντική ερμηνεύτρια η Πατρίσια Νόρα (Patricia Nora)- που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το Tango Passion- αναλαμβάνουν μέσα από τις αριστοτεχνικές χορευτικές τους κινήσεις αλλά και μέσα από τους ερωτικούς στίχους των τραγουδιών, να μας ...μυήσουν στο απόλυτο πάθος ενός ανεκπλήρωτου έρωτα, στον πόνο εκείνου που χάνει ό,τι ποθεί, στην ερωτική απόγνωση με το εντυπωσιακό Tango Azul.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Πάμπλο Ογιέντα & η Μπεατρίζ Ρομέρο εκτός από επαγγελματίες χορευτές είναι και καθηγητές και χορογράφοι του αργεντίνικου τάνγκο και θεωρούνται ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα ζευγάρια που ασχολούνται με αυτό το χορό, λόγω της καλλιτεχνικής και παιδαγωγικής τους εκπαίδευσης. Ήταν το πρώτο ζευγάρι χορευτών τάνγκο στη Μαδρίτη και ήταν πρωτοπόροι στο να διδάξουν το τάνγκο σχεδόν σε κάθε Ισπανική πόλη.

Την ορχήστρα- η οποία απαρτίζεται από πέντε σολίστες- διευθύνει ο βιρτουόζος του μπαντονεόν (και όπως -συχνά - χαρακτηρίζεται, ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς μουσικούς τάνγκο της γενιάς του) Λουτσιάνο Γιούνγκμαν (Luciano Jungman).

Τις χορογραφίες και τη δραματουργία του Tango Azul υπογράφουν η Σούζαν Λαντούα (Susanne Landua) και ο Φιλίπ Λιζόν (Philippe Lizon) μαθητής του Μωρίς Μπεζάρ (Maurice Béjart).

Το Τάνγκο Αζούλ είναι ένα σόου με θεατρική βάση. Η ιστορία διαδραματίζεται στο Μπουένος Άϊρες κοντά στην αλλαγή του αιώνα. Σε μια μιλόνγκα οι μουσικοί, οι χορευτές και μια τραγουδίστρια συναντιούνται και βιώνουν μεταξύ τους μια σύντομη αναδρομή της ζωής τους μέσα από επεισόδια με διάφορους χαρακτήρες να παρουσιάζονται. Η τραγουδίστρια -που είναι και η ιδιοκτήτρια της Μιλόνγκα -τραγουδάει ή αφηγείται αυτά τα επεισόδια.
Το σόου αγγίζει ξανά και ξανά τις προσωπικές εμπειρίες αυτών των ανθρώπων μέσα από μικρές ιστορίες που μπορεί να έχουν συμβεί στο παρελθόν η να συμβαίνουν στο παρόν. Κατα τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο χρόνο, οι χαρακτήρες βιώνουν όλες τις φάσεις του ανθρώπινου συναισθήματος και μετά βρίσκονται να έχουν μεταφερθεί στο εδώ και τώρα της Μιλόνγκα! Όχι μόνο οι χορευτές αλλά και οι μουσικοί και η τραγουδίστρια εμπλέκονται στα γεγονότα αναπαριστώντας τυπικές φιγούρες από τον φανταχτερό κόσμο του τάνγκο.

Προπώληση Εισιτηρίων:

www.ticketservices.gr
Public
Στοά Πεσμαζόγλου ( Πανεπιστημίου 39 )
*Θα υπάρχει δωρεάν λεωφορείο από την οδό Σαρανταπήχου για την μεταφορά προς το θέατρο Λυκαβηττού.

Τιμές Εισιτηρίων:
30€ & 40€
Εκπτωτικό εισιτήριο για νέους μέχρι 25 ετών & για άτομα άνω των 65 ετών (με επίδειξη ταυτότητας): 20€

in.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Ο Μίκης Θεοδωράκης στο... Αλιβέρι

05 Μαϊου 2024, 15:04
 Μια πολύ ενδιαφέρουσα πολιτιστική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αλιβέρι από την καταξιωμένη μουσική ομάδα ...

Εθνική Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών: Αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

11 Μαρτίου 2024, 10:39
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ    Τη Δευτέρα, 11 Μαρτίου, στις 18.00, θα γίνει «Αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα τής Γυναίκας», ...

Τιμητική εκδήλωση για τον Γιάννη Κορίδη

25 Φεβρουαρίου 2024, 00:15
 Η Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών και οι εκδόσεις Ιωλκός σάς προσκαλούν στην τιμητική εκδήλωση της ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0