Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Το ονειρεμένο γαμήλιο ταξίδι του Πρίγκιπα Αλβέρτου και της Charlene τελικά έληξε άδοξα!

Αρχική | Διάφορα | Το ονειρεμένο γαμήλιο ταξίδι του Πρίγκιπα Αλβέρτου και της Charlene τελικά έληξε άδοξα!

Ο γάμος του Πρίγκιπα Αλβέρτου με τη σιωπηλή θλιμμένη πριγκίπισσα Charlene έδωσε τροφή για ρεπορτάζ και σχόλια, σε παγκόσμιο επίπεδο. Φαίνεται όμως πως την ίδια τύχη είχε και το γαμήλιο ταξίδι που τέλειωσε νωρίτερα και άδοξα εν μέσω φημών!

 

 

Η Charlene και ο Αλβέρτος έξω από το ξενοδοχείο Box Oyster

Τα καινούργια δημοσιεύματα, τα οποία αποκαλύπτουν ότι ο μήνας του μέλιτος των νεονύμφων μόνο παραμυθένιος δεν ήταν, προκαλούν νέα αμηχανία στο πριγκιπάτο των Μονεγάσκων . Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι νεόνυμφοι όχι μόνο δεν κοιμήθηκαν μαζί στο ίδιο κρεβάτι, αλλά ούτε καν σε χωριστά δωμάτια, αφού η απόσταση που τους χώριζε ήταν 16 χιλιόμετρα!!! Τόσο απείχαν τα ξενοδοχεία που έμενε ο καθένας τους! !!

Μετά από παράκληση των φωτογράφων οι δυο τους μοιράζονται ένα αδέξιο φιλί!

Πρέπει να πούμε πως ο πρίγκιπας σε μια προσπάθεια προσέγγισης της όμορφης Charlene είχε κλείσει τη διώροφη προεδρική σουίτα του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου Box Oyster αξίας 4.600 στερλίνων τη βραδιά με δική της πισίνα και θέα στον Ινδικό Ωκεανό… Ωστόσο, κατέληξε τελικά ολομόναχος σε μια φθηνότερη σουίτα 16 χιλιόμετρα μακριά της!

Ο χάρτης με την απόσταση των δύο ξενοδοχείων

Την είδηση δημοσίευσε πρώτη, η τρίτη μεγαλύτερη εφημερίδα σε πωλήσεις στη Νότια Αφρική «City Press», πυροδοτώντας με τις σκανδαλώδεις αποκαλύψεις της νέο κύκλο φημών γύρω από το νιόπαντρο ζευγάρι. Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Gavin Prins «οι δυο τους επρόκειτο να περάσουν ένα παραμυθένιο μήνα του μέλιτος στην Αφρική, αλλά τελικά η πριγκίπισσα Chrarlene κοιμήθηκε μόνη της 16 χιλιόμετρα μακριά από τον πρίγκιπά της». Και για του λόγου το αληθές επιστρατεύτηκε μέχρι και ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου Joanne Hayes, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι πράγματι η πριγκίπισσα Chrarlene έμεινε στη σουίτα Buthelezi στο ξενοδοχείο Box Oyster, ενώ ο πρίγκιπας Αλβέρτος έμεινε στο ξενοδοχείο Χίλτον κοντά στο Durban! Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ο κ. Prins προσθέτει: «Μία από τις πιο αμήχανες στιγμές μεταξύ τους ήταν όταν οι φωτογράφοι κάλεσαν το πριγκιπικό ζευγάρι να ανταλλάξει δημόσια ένα φιλί! Η Charlene γύρισε το κεφάλι της από την άλλη και ο πρίγκιπας Αλβέρτος κατάφερε να της δώσει ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο. Η εικόνα της Charlene όλη την εβδομάδα έδειχνε μια δυστυχισμένη γυναίκα που σπάνια χαμογελούσε. Η μόνη φορά που έδειξε πραγματική χαρά ήταν όταν ο Αρχιεπίσκοπος Desmond Tutu την αγκάλιασε.».

Το ξενοδοχείο Hilton όπου έμενε ο πρίγκιπας Αλβέρτος

Το ιδανικό γαμήλιο ταξίδι του ζεύγους στα πάτρια εδάφη της νύφης μάλλον έληξε άδοξα. Η Charlene και ο Αλβέρτος την Παρασκευή επικαλούμενοι επείγουσα δουλειά στο Μονακό αναχώρησαν για το μικρό πριγκιπάτο, επιβεβαιώνοντας έτσι την είδηση ότι ο 53χρονος Αλβέρτος περιμένει τα αποτελέσματα του DNA, ως μέρος μιας πιθανής αξίωσης πατρότητας πολλών εκατομμυρίων λιρών. Τα αποτελέσματα σκοπίμως δεν έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια του γαμήλιου ταξιδιού, επειδή Charlene θα μπορούσε να αρνηθεί να επιστρέψει στο Μονακό αν τελικά ο Αλμπέρτος αποδεικνυόταν άπιστος!

Η επίσημη φωτογραφία του πριγκιπικού γάμου

Ωστόσο μια συνταγματολόγος την προηγούμενη εβδομάδα δήλωσε στο Γαλλικό περιοδικό «VSD», πως η πριγκίπισσα Charlene έχει υπογράψει συμφωνητικό να χαρίσει διάδοχο στο πριγκιπάτο του Μονακό πριν οι δυο τους αποφασίσουν να χωρίσουν! Όταν εξασφαλιστεί η διαδοχή της δυναστείας ο καθένας θα είναι ελεύθερος να ακολουθήσει το δικό του δρόμο. Άλλωστε, το διαζύγιο είναι παράδοση στην οικογένεια Grimaldi!

Αγγελιοφόρος





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Η Πέπα το Γουρουνάκι παρουσίασε το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι

14 Σεπτεμβρίου 2022, 23:39
 -«Ζω με τη μαμά και την άλλη μαμά»   Η νέα ιστορία του δημοφιλούς βρετανικού κινούμενου ...

Η Έμα Τόμσον διέλυσε τα στερεότυπα για το γυναικείο σώμα σε 58 δευτερόλεπτα

20 Φεβρουαρίου 2022, 22:39
Σηκώθηκε όρθια η θεότητα και τα είπε ΟΛΑ!   Η συνέντευξη Τύπου της θεότητας Έμα Τόμσον ...

Ρατσισμός και στη βιομηχανία ομορφιάς;

02 Σεπτεμβρίου 2020, 12:21
To κίνημα «Black Lives Matter» έχει ανοίξει μια παγκόσμια δημόσια συζήτηση για τον ρατσισμό. ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0