Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Ενημερωτικές συναντήσεις για θέματα συνταξιοδότησης Ελλήνων Ομογενών της Γερμανίας

Αρχική | Ομογένεια | Ομογένεια Ευρώπης | Ενημερωτικές συναντήσεις για θέματα συνταξιοδότησης Ελλήνων Ομογενών της Γερμανίας

Ενημερωτικές συναντήσεις για όσους Έλληνες εργάστηκαν και είχαν ασφάλιση στη Γερμανία, διοργανώνονται στη Βόρεια Ελλάδα.

Στις συναντήσεις, που θα πραγματοποιηθούν στην Κοζάνη, τα Γρεβενά, την Καστοριά, τη Βέροια και την Κατερίνη, από τις 26 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, εξειδικευμένο προσωπικό του γερμανικού ασφαλιστικού φορέα «Deutsche Rentenversicherung» και των ελληνικών φορέων ΟΓΑ, ΟΑΕΕ και εν μέρει του ΙΚΑ θα δίνουν γενικές πληροφορίες γύρω από το θέμα σύνταξη στους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι θα μπορούν να ενημερωθούν και προσωπικά για τα γερμανικά και ελληνικά συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη του Γενικού Προξενείου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, του Ινστιτούτου Γκαίτε και της Ευαγγελικής Εκκλησίας Γερμανόγλωσσων στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν: στις 26 Σεπτεμβρίου στην Κοζάνη, στην αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, Κοβενιάρειο, Χαρισίου Μούκα 7, στις 27 Σεπτεμβρίου στα Γρεβενά, στο Κέντρο Πολιτισμού Γρεβενών, Κ. Ταλιαδούρη και 13ης Οκτωβρίου, στις 28 Σεπτεμβρίου στην Καστοριά, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο, στις 29 Σεπτεμβρίου στη Βέροια, στην αίθουσα Εκδηλώσεων της Αντωνιάδας Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών και στις 30 Σεπτεμβρίου στην Κατερίνη, στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης - Αίθουσα Εκάβη, 7ης Μεραρχίας.

Δ.Ρ.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ και παραχωρούνται σε συνδρομητές μόνον για συγκεκριμένη χρήση.





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Βούπερταλ: Σοκαριστικό βίντεο από τη βίαιη σύλληψη του Έλληνα μετανάστη – Πέθανε λίγο μετά στα κρατητήρια

09 Νοεμβρίου 2021, 15:02
Το βίντεο σοκ που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει τη βίαιη σύλληψη του Έλληνα ...

Βουλιαράτες: Αλβανοί αστυνομικοί άρπαξαν πανό της οικογένειας Κατσίφα

28 Οκτωβρίου 2019, 21:34
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων στο νεκροταφείο των πεσόντων, οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ...

Λονδίνο: Βρέθηκε άγρια δολοφονημένη η 22χρονη ομογενής που είχε εξαφανιστεί

28 Δεκεμβρίου 2017, 22:23
ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ   Φωτογραφία: social media   Δολοφονημένη σε πάρκο του βόρειου Λονδίνου βρέθηκε η Iuliana Tudos, ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0