Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

“Όποιος σκάβει τον λάκκο τ’ αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα ” - Του Παύλου Καρκανίδα (Αυστραλία)

Αρχική | Τα δικά σας άρθρα | “Όποιος σκάβει τον λάκκο τ’ αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα ” - Του Παύλου Καρκανίδα (Αυστραλία)

-Μην παρατραβάτε ταξιτζήδες το σχοινί, γιατί αν σπάσει θα πέσετε στον γκρεμό που είναι πίσω σας. Με τις πράξεις βίας, βλάπτετε τους εαυτούς σας, βλάπτετε όλη την ελληνική κοινωνία, βλάπτετε την Ελλάδα. Με τα ίδια σας τα χέρια βάζετε βούτυρο στο ψωμί του Υπουργού.

-Συνιστώ θερμά στον πρόεδρο αυτοκινητιστών ταξί Αττικής κ. Θύμιο Λυμπερόπουλο, όπως αλλάξει τακτική και δώσει εντολή στους ταξιτζήδες να σταματήσουν τα μπλόκα, τις καταλήψεις, τις απειλές και τα νταηλίκια, στη στιγμή, για το δικό τους καλό, και να παρκάρουν από εδώ και στο εξής τα ταξί τους έξω από το σπίτι τους, η, όπου συνήθως τα παρκάρουν. Για μια παθητική, σιωπηλή, και ειρηνική απεργία, ώστε να βλάπτουν το λιγότερο δυνατό τους άλλους επαγγελματικούς κλάδους, την κοινωνία, την οικονομία, και τον τουρισμό, και να μην προβάλλουν άλλο την άσχημη εικόνα για τη χώρας μας που κάνει τον γύρο του κόσμου. Εάν αλλάξετε από βίαια συμπεριφορά σε ειρηνική, η κοινωνία θα κάνει μεταστροφή, και από απέναντί σας που είναι μέχρι τώρα, μπορεί να γυρίσει με το μέρος σας.

Παύλος Καρκανίδας





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Μια Αλφαβήτα ο δρόμος του Κορωνοϊού - Της Μαρίας Παπαδοπούλου

18 Ιουλίου 2021, 13:24
Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον συντάκτη τους και δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την ...

200 χρόνια ελευθερίας 1821-2021 - Της Μαρίας Παπαδοπούλου

07 Απριλίου 2021, 23:51
 Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον συντάκτη τους και δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την ...

Ένα δάκρυ για τον Ντιέγκο - Του Δημήτρη Σουλιώτη

06 Δεκεμβρίου 2020, 05:10
Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή… Ακούγοντας την είδηση του θανάτου του ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0