Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Υγειονομική ασφάλιση από την Τουρκία για τους κατοίκους της Δυτικής Θράκης

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Υγειονομική ασφάλιση από την Τουρκία για τους κατοίκους της Δυτικής Θράκης

O βουλευτής Αδριανούπολης του ΑΚΡ, Μεχμέτ Μουεζίνογλου, στο γεύμα ιφτάρ που παρέθεσε σε δυτικοθρακιώτες που διαμένουν στην Τουρκία δήλωσε: «Θα προβώ σε ενέργειες, έτσι ώστε οι ομογενείς μας που ζουν στη Δυτική Θράκη, να έχουν τη δυνατότητα με την κατάθεση ενός χρηματικού ποσού που θα ορισθεί στην πορεία, στο κατάστημα της τουρκικής τράπεζας Ζιραάτ στην Κομοτηνή, να επωφελούνται από τις παροχές των τουρκικών ασφαλιστικών ταμείων».

Ο κος Μουεζίνογλου, που κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού παρέθεσε μεμονωμένα γεύματα ιφτάρ σε δυτικοθρακιώτες από την κρατική μηχανή αλλά και από διάφορους επαγγελματικούς κλάδους το προηγούμενο βράδυ παρέθεσε γεύμα ιφτάρ στους δυτικοθρακιώτες που ζουν στην Τουρκία. Ο Μουεζίνογλου παρέθεσε γεύμα ιφτάρ σε περίπου 200 συμπατριώτες του.

Ο Δρ. Χουσέμ Χατίπογλου σε ομιλία που πραγματοποίησε στα πλαίσια του ιφτάρ δήλωσε τα εξής: «Ο λαός των μουσουλμάνων Τούρκων της Δυτικής Θράκης, συναντά προβλήματα στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας που του παρουσιάζονται».

Ο Χατίπογλου συνέχισε την ομιλία του, υποστηρίζοντας τη θέση περί περιέλευσης των παροχών των τουρκικών ασφαλιστικών ταμείων στη νομή των κατοίκων της Δυτικής Θράκης. Δήλωσε δε ότι η Τουρκία έχει πραγματοποιήσει άλμα προόδου στον τομέα της υγείας, ενώ πρόσθεσε ότι ο κος Μουεζίνογλου έχει συμβάλλει σημαντικά, όσον αφορά στα άλματα που πραγματοποιήθηκαν στον τομέα της υγείας στη χώρα.

Ο βουλευτής Αδριανούπολης του ΑΚΡ Μεχμέτ Μουεζίνογλου λαμβάνοντας το λόγο επ’ αυτού, δήλωσε: «Θα προβώ σε ενέργειες, έτσι ώστε οι ομογενείς μας που ζουν στη Δυτική Θράκη, να έχουν τη δυνατότητα με την κατάθεση ενός χρηματικού ποσού στο κατάστημα της τουρκικής τράπεζας Ζιραάτ στην Κομοτηνή, να επωφελούνται από τις παροχές των τουρκικών ασφαλιστικών ταμείων».

azinlinkca





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας νέος Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν

01 Αυγούστου 2024, 14:25
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοινώθηκε από τον Παύλο Μαρινάκη ως νέος Επίτροπος της Ελλάδος στην ...

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0