Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Στο έλεος του πατέρα - κτήνους!

Αρχική | Ειδήσεις | Κόσμος | Στο έλεος του πατέρα - κτήνους!
Αυστριακός είχε φυλακίσει και κακοποιούσε τις κόρες του επί 40 χρόνια!

Ενας 80χρονος συνελήφθη χθες στην Αυστρία επειδή είναι ύποπτος ότι κακοποιούσε σεξουαλικά επί 41 χρόνια τις δύο ψυχικά ασθενείς κόρες του, τις οποίες ξυλοκοπούσε και απειλούσε για να τις κρατάει υποταγμένες στις διαθέσεις του.
Ο πατέρας, κάτοικος του χωριού Σεντ Πέτερ αμ Χαρτ κοντά στα σύνορα με τη Βαυαρία, είναι ύποπτος για επίθεση, βασανιστήρια, παραμέληση ανυπεράσπιστων προσώπων, απειλή της ζωής ή της φυσικής κατάστασης, βιασμό και άλλα σεξουαλικά εγκλήματα. Διαμένει προσωρινά σ' έναν οίκο ευγηρίας και ο ανακριτής θα αποφασίσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες αν θα προφυλακιστεί.
Η αστυνομία ανακοίνωσε πως οι κόρες του 80χρονου, ηλικίας σήμερα 53 και 45 ετών, τον κατηγορούν ότι, από το 1970 ως το 2011, τις βίαζε επανειλημμένα μέσα στο σπίτι τους. Είπαν πως τις προειδοποιούσε συχνά πως θα τις σκοτώσει αν αντισταθούν και κατά καιρούς τις απειλούσε με πυροβόλα όπλα. Είπαν επίσης πως η μητέρα τους, η οποία πέθανε πριν από αρκετά χρόνια, κακοποιούνταν και εκείνη από τον ύποπτο. Ο πατέρας αρνήθηκε τις κατηγορίες και η αστυνομία δεν έχει κάνει γνωστό το όνομά του, ούτε αυτό των φερομένων ως θυμάτων του.
Η αστυνομία και τοπικά μέσα ενημέρωσης είχαν ανακοινώσει αρχικά ότι ο ύποπτος κρατούσε τα θύματα κλειδωμένα επί 41 χρόνια σ' ένα μικρό δωμάτιο, όμως αργότερα αναθεώρησαν την εκδοχή αυτή αναφέροντας ότι οι δύο γυναίκες είχαν κάποια περιορισμένη ελευθερία κινήσεων. «Τις είχαν δει μέσα και γύρω από το σπίτι», είπε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας. «Ομως τους είχε απαγορεύσει να έχουν οποιαδήποτε κοινωνική επαφή». Οι κατηγορίες των γυναικών «είναι πιστευτές», τόνισε, προσθέτοντας ότι «είναι ανακουφισμένες που μπόρεσαν επιτέλους να μιλήσουν για το μαρτύριό τους, που διήρκεσε δεκαετίες».
Η εφημερίδα «Ομπερεστεράιχισε Ναχρίχτεν» ανέφερε πως οι γυναίκες δραπέτευσαν από τον πατέρα τους όταν εκείνος έπεσε και δεν μπορούσε να σηκωθεί, αφού η μεγαλύτερη κόρη τον έσπρωξε στη διάρκεια της τελευταίας απόπειράς του να την βιάσει. Οι καταγγελίες έχουν ανατριχιαστικές ομοιότητες με την υπόθεση του Αυστριακού Γιόζεφ Φριτσλ, ο οποίος είχε φυλακίσει την κόρη του επί 24 χρόνια σ' ένα υπόγειο χωρίς παράθυρα και τη βίαζε επανειλημμένα, με αποτέλεσμα να αποκτήσει μαζί της επτά παιδιά. Ο Φριτσλ καταδικάσθηκε σε ισόβια πριν από δύο χρόνια.




Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Ισμαήλ Χανίγια: Τον σκότωσαν με εξελιγμένη βόμβα και όχι drone

01 Αυγούστου 2024, 20:07
- Την είχαν βάλει στον ξενώνα του δύο μήνες πριν Τι αποκαλύπτουν οι New York ...

Μπάιντεν: Πώς βγήκε εκτός εκλογικής μάχης σε 48 ώρες

22 Ιουλίου 2024, 12:20
 – Όλο το παρασκήνιο     Η σιγουριά που έβγαζε το εκλογικό επιτελείο του Μπάιντεν την Παρασκευή, ...

Microsoft: Έπεσαν τα συστήματα της σε όλο τον κόσμο - Χάος στα αεροδρόμια

19 Ιουλίου 2024, 13:20
Εκτός λειτουργίας τα συστήματα σε όλο τον κόσμο λόγω προβλήματος που φαίνεται να συνδέεται ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0