Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Διχασμένη η οικογένεια Καντάφι

Αρχική | Ειδήσεις | Κόσμος | Διχασμένη η οικογένεια Καντάφι

Διαφορετικές απόψεις άρχισαν να ακούγονται στους κόλπους της οικογένειας Καντάφι, τη στιγμή που ο ισχυρός άνδρας της Λιβύης παραμένει άφαντος.

Ο γιος του Καντάφι, Σαίφ αλ Ισλάμ, ανακοίνωσε την Τετάρτη (31/8) ότι βρίσκεται σε προάστιο της Τρίπολης και κάλεσε το λαό της Λιβύης να αντισταθεί, παρά την πτώση της πόλης στα χέρια των αντικαθεστωτικών. "Η αντίσταση συνεχίζεται και η νίκη είναι κοντά" δήλωσε σε ραδιοφωνικό του μήνυμα.

"Ζει σε ένα όνειρα εάν νομίζει ότι η νίκη είναι κοντά" εκτιμά ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου στη Λιβύη, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του γιου του Σαίφ. "Η νίκη που πραγματικά είναι κοντά είναι αυτή της επανάστασης της 17ης Φεβρουαρίου", τόνισε ο Αμπντελ Χαφίζ Γόγκα.

Ο Γόγκα διέψευσε επίσης τους ισχυρισμούς του Σαίφ αλ Ισλάμ ότι περίπου "20.000 ένοπλοι άντρες είναι έτοιμοι να πολεμήσουν" κοντά στη Σύρτη.

"Η οικογένεια Καντάφι μας έχει συνηθίσει σε ανακοινώσεις ότι έχει δεκάδες εκατομμύρια υποστηρικτές, αλλά στο τέλος είναι καμιά δεκαριά", είπε χαρακτηριστικά.

"Το τέλος του καθεστώτος θα έρθει σύντομα και ο Καντάφι και οι γιοι του θα παρουσιαστούν ενώπιον της δικαιοσύνης", κατέληξε ο ίδιος.

Με τους εξεγερμένους ο Σαάντι Καντάφι

Σε αντιδιαστολή με τον Σαίφ, ο έτερος γιος του Καντάφι, ο Σαάντι, χαρακτήρισε τους εξεγερμένους "αδελφούς" και δήλωσε ότι είναι έτοιμος να παραδοθεί για να "σταματήσει η αιματοχυσία" στη Λιβύη, σε συνέντευξη που έδωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Al-Arabiya.

"Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα που είναι στην εξουσία, οι εξεγερμένοι είναι αδέλφια μας", είπε, δείχνοντας ότι υπάρχει μια διάσπαση στην οικογένεια Καντάφι μετά την έκκληση, επίσης απόψε, του αδελφού του Σαίφ αλ Ισλάμ για "αντίσταση στους ποντικούς".

"Αν η παράδοση μου σταματήσει την αιματοχυσία, είμαι έτοιμος να παραδοθώ και απόψε", τόνισε ο Σαάντι Καντάφι.

Nooz.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Ισμαήλ Χανίγια: Τον σκότωσαν με εξελιγμένη βόμβα και όχι drone

01 Αυγούστου 2024, 20:07
- Την είχαν βάλει στον ξενώνα του δύο μήνες πριν Τι αποκαλύπτουν οι New York ...

Μπάιντεν: Πώς βγήκε εκτός εκλογικής μάχης σε 48 ώρες

22 Ιουλίου 2024, 12:20
 – Όλο το παρασκήνιο     Η σιγουριά που έβγαζε το εκλογικό επιτελείο του Μπάιντεν την Παρασκευή, ...

Microsoft: Έπεσαν τα συστήματα της σε όλο τον κόσμο - Χάος στα αεροδρόμια

19 Ιουλίου 2024, 13:20
Εκτός λειτουργίας τα συστήματα σε όλο τον κόσμο λόγω προβλήματος που φαίνεται να συνδέεται ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0