Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Η Ε.Ε. κάνει ξαφνικό δημοψήφισμα για να φύγει η ίδια από το Ευρώ!

Αρχική | Ελεύθερος χρόνος | Χιούμορ | Η Ε.Ε. κάνει ξαφνικό δημοψήφισμα για να φύγει η ίδια από το Ευρώ!

Προκειμένου να μη βρεθούν ποτέ ξανά στο ίδιο νόμισμα με την Ελλάδα, οι ηγέτες της Ευροζώνης είναι αποφασισμένοι να δοκιμάσουν ακόμα και τη δραχμή

 


Στην κρίση των λαών της Ευρώπης σκοπεύουν να αφήσουν ο Νικολά Σαρκοζί, η Αγκελα Μέρκελ και οι υπόλοιποι αρχηγοί των κρατών που ανήκουν στον λεγόμενο «σκληρό πυρήνα» της Ευρώπης το μέλλον τους στη ζώνη του Ευρώ.

Όπως ανακοίνωσαν χθές, σε κοινή συνέντευξη τύπου (φωτό), όπου αιφνιδίασαν τους πάντες, δεν μπορούν να ρισκάρουν την εκταμίευση της 6ης δόσης, διότι φοβούνται ότι μόλις οι Έλληνες πάρουν τα 10 δις, αμέσως μετά θα προχωρήσουν σε δημοψήφισμα με ερώτημα «Κάναμε καλά που τα πήραμε ή όχι».

«Θα ήταν ολέθριο να περάσει η Ευρωπαϊκή Ένωση άλλη μια κρίση «φαρσοκωμωδίας» από τους Έλληνες, δήλωσε χαρακτηριστικά ανώνυμη πηγή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Και σα να μην έφτανε αυτό, κύκλοι της γαλλικής προεδρίας, σχολίαζαν πως αν ο πρόεδρος Σαρκοζί, περάσει άλλο ένα σαββατοκύριακο μακρυά από το παιδί του, αφήνοντας την σύζυγό του να το φροντίζει μόνη ενώ εκείνος συζητάει το ελληνικό χρέος, ο γάμος του θα κλονιστεί ανεπανόρθωτα.

Έτσι, η απομάκρυνση από το νόμισμα της Ελλάδας, έστω κι αν αυτό είναι το Ευρό, θα είναι το κοινό ερώτημα πανευρωπαϊκού δημοψηφίσματος. Στις δημοσκοπήσεις μάλιστα, οι ευρωπαίοι προτιμούν να ενταχθούν ακόμα και στην Αγγλική Στερλίνα, αρκεί να μη χάσουν άλλη μια μέρα, πιστεύοντας ότι αλλάζει η πολιτική σκηνή της Ελλάδας. Για να καταλήξουν το βράδυ να συζητάνε σε τηλεοπτικά πάνελ χωρίς να έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Και όπου η μόνη στρατηγική στην οποία θα συμφωνούν όλοι θα είναι «Ας πάρουμε τη δόση πρώτα και μετά βλέπουμε».

Αποστολή: Γιώργος Θαλασσινός




Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Γέλιο: Αφιερώνεται στους συνωμοσιολόγους!

03 Αυγούστου 2020, 18:01
Δεν γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει, αλλά το βρίσκουμε ευφυέστατο και ταιριάζει γάντι στους συνήθεις ...

Το γέλιο κάνει καλό! - Σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου

29 Ιουλίου 2020, 23:28
  Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου από την Καθημερινή της 29ης Ιουλίου 2020.   Γιατί το γέλιο μακραίνει ...

Επιτρέπεται η βόλτα κατοικίδιου! Και λίγο γέλιο δεν βλάπτει!

22 Μαρτίου 2020, 21:13
                          ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0