Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Η θανάσιμη αγωνία του Τσετίν Μάντατζη - Της Ρούλας Γεωργακοπούλου

Αρχική | Απόψεις | Η θανάσιμη αγωνία του Τσετίν Μάντατζη - Της Ρούλας Γεωργακοπούλου
Από τα βροντώδη του Καστανίδη και από τα περιθωριακά του Καμμένου, ο μόνος που τράβηξε την κόκκινη γραμμή με ακλόνητο επιχείρημα ήταν μου φαίνεται ο βουλευτής Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη. Καίτοι μουσουλμάνος, θέλω πολύ να του φωνάξω «Αλληλούια»!
Τόσα χρόνια μόνος αυτός κατάφερε να ξεστομίσει την καίρια ένσταση απέναντι στις καρατζαφερικές μεταμορφώσεις. Πότε ακροδεξιός και πότε φρόνιμος, πότε νοικοκύρης και πότε εν εξάλλω, πότε εθνικιστής και πότε Ευρωπαίος ma non troppo, τα κατάφερε πάντως να τρυπώσει στη δεξιά πολυκατοικία και να τώρα που μπουκάρει σαν τον Σπάιντερμαν και στη διπλανή, με σκοινί και γάντζους φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από το σάλιο του.
Ξαναδιαβάζω τη δήλωση του μουσουλμάνου βουλευτή και προσπαθώ να καταλάβω. Εμείς, οι εκ γενετής Ελληνορθόδοξοι, πού ακριβώς την πατήσαμε;
Εγώ λέω ότι η αρχή της μεγάλης γλίστρας συμπίπτει με τις λαοσυνάξεις του μακαριστού Χριστόδουλου, αν θυμάστε. Εκείνη την εποχή ήταν που έσκασε μύτη το λογότυπο ΛΑΟΣ. Τα υπόλοιπα «επικοινωνήθηκαν» σε χοροεσπερίδες με λαχειοφόρους και τον Τέρυ Χρυσό να τραγουδάει το «τάκα τάκα τάκα τα», από πλέι μπακ ο χρυσός μου.
Να γιατί θα συμβούλευα τον κ. Παπαδήμο να ανησυχεί για την εξέλιξη της φάσης. Γιατί κάθε σοβαρή κυβέρνηση, για να θεωρηθεί σοβαρή, δικαιούται τρεις - τέσσερις τουλάχιστον σοβαρές αμφισβητήσεις κι εδώ είχαμε μόνον μια.




Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Παύλος Πολάκης: Γκαζόζα - Του Μιχάλη Τσιντσίνη

19 Ιουλίου 2024, 14:42
2' 4" χρόνος ανάγνωσης   Γελούσε λίγο με τον εαυτό του. Εκφέροντας εκείνη τη φράση, που ...

Οι κουκούλες και οι σακούλες - Της Ιωάννας Μάνδρου

17 Ιουλίου 2024, 15:04
1' 54" χρόνος ανάγνωσης   Φωτό: Βικιπαίδεια Πριν από λίγες ημέρες, επανήλθε μετ’ επιτάσεως το αίτημα πολλών ...

Παλεύοντας με τη Λερναία Υδρα - Του Τάκη Θεοδωρόπουλου

11 Ιουλίου 2024, 23:15
1' 54" χρόνος ανάγνωσης   Τον Μάιο, μας απασχόλησε η προϊσταμένη στην εφορία της Χαλκίδας. Hταν ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0