Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Μεγάλες διαδηλώσεις κατά της Νανάς Μούσχουρη - Του Νίκου Ζαχαριάδη

Αρχική | Ελεύθερος χρόνος | Χιούμορ | Μεγάλες διαδηλώσεις κατά της Νανάς Μούσχουρη - Του Νίκου Ζαχαριάδη

Σοβαρά επεισόδια παραλίγο να ξεσπάσουν χθες στο κέντρο της Αθήνας, όταν μέλη της Πανελλήνιας Κίνησης Αντιμουσχουριστών, διαδήλωσαν με πάθος την αντίθεσή τους στην ανθελληνική άποψη που διατύπωσε σε συνέντευξή της η γνωστή τραγουδίστρια


Εξοργισμένοι πολίτες, που ένιωσαν προσβεβλημένοι από τις δηλώσεις της Νανάς Μούσχουρη σε γερμανικό έντυπο, σχετικά με την Ελλάδα και το χρέος της, κατέκλυσαν χθές το κέντρο της Αθήνας, σε μια αυθόρμητη εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια σε όποιον δοσίλογο τολμάει να μην έχει την σωστή άποψη που πρέπει!

Οι διαδηλωτές, οι περισσότεροι από τους οποίους αυτοπροσδιορίζονται ως «Αντιμουσχουριστές», αφού ξέσπασαν εναντίον της στο Facebook και στο Twitter, στη συνέχεια έδωσαν μέσω των social media ραντεβού στους δρόμους, όπου έκαψαν δίσκους και ομοιώματα της γνωστής τραγουδίστριας, ενώ δεν έλειψαν και κάποιες κρεμάλες, με φωτογραφίες της, υπενθυμίζοντας ποιά μοίρα περιμένει όποιους δεν κολακεύουν το λαϊκό αίσθημα.

Λίγες ώρες πριν είχε δει το φως της δημοσιότητας ένα άνευ προηγουμένου ανθελληνικό παραλήρημα, όπου η προδότρα, κόντρα στο Εθνικά Υπερήφανο Δόγμα, τόλμησε να παραβιάσει μια σειρά από θέματα ταμπού. Δηλαδή θέματα που έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα που δεν παραδεχόμαστε.

Π.χ., μίλησε μεταξύ άλλων, για «εξόφληση του χρέους» (που ως γνωστόν δεν υπάρχει) και για τον θυμό απέναντι στους Έλληνες και ιδιαίτερα στους πολιτικούς τους! Πράγμα ελεεινά προδοτικό αφού ως γνωστόν οι έλληνες δεν ανέχονται κανείς άλλος να βρίζει και να προσβάλλει τους πολιτικούς, για τους οποίους μπορούν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να τους υπερασπιστούν.

Τέλος, σα να μην έφθαναν όλα αυτά, η δοσίλογος τραγουδίστρια, που υπενθυμίζουμε, δεν τραγούδησε καν με τα χρώματα της Ελλάδας στην Eurovision όπως η πραγματική πρέσβειρα του Ελληνισμού, Έλενα Παπαρίζου, τόλμησε να πιάσει στο στόμα της ακόμα και αυτόν τον Μίκη Θεοδωράκη, λέγοντας ανενδοίαστα ότι δεν υπήρξαν ποτέ φίλοι!

Άμεση ήταν όπως πάντα η αντίδραση πατριωτών πολιτικών και άλλων μεταφυσικών δυνάμεων του Έθνους. Μάλιστα ο Αμβρόσιος Καλαβρύτων, μέσα από το blog του, αναφέρθηκε στους αιρετικούς στίχους του τραγουδιού «11η Εντολή», που όχι μόνο αμφισβητεί ότι οι εντολές ήταν Δέκα, αλλά αναφέρεται και στον Εβραίο Πατριάρχη Μωυσή, πράγμα που το καθιστά αυτομάτως Σιωνιστική προπαγάνδα!

ΜούφαNet/ Protagon.gr




Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Γέλιο: Αφιερώνεται στους συνωμοσιολόγους!

03 Αυγούστου 2020, 18:01
Δεν γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει, αλλά το βρίσκουμε ευφυέστατο και ταιριάζει γάντι στους συνήθεις ...

Το γέλιο κάνει καλό! - Σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου

29 Ιουλίου 2020, 23:28
  Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου από την Καθημερινή της 29ης Ιουλίου 2020.   Γιατί το γέλιο μακραίνει ...

Επιτρέπεται η βόλτα κατοικίδιου! Και λίγο γέλιο δεν βλάπτει!

22 Μαρτίου 2020, 21:13
                          ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0