Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Στο άρθρο 99 η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ!

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Στο άρθρο 99 η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ!

ΑΙΤΗΣΗ για ένταξή της στο άρθρο 99 έκανε η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ πριν λίγο. H  επίσημη ανακοίνωση αναμένεται από λεπτό σε λεπτό και ακόμη ΔΕΝ έχει γίνει καμία αναφορά στο site  της εφημερίδας.

Η αίτηση πρέπει να γνωστοποιηθεί και στο χρηματιστήριο μια και η εφημερίδα είναι εισηγμένη σε αυτό.

Όπως σημειώνει ο @anemosnaftilos στο twitter που γνωστοποίησε και την είδηση πρόκειται για "το τραγικό φινάλε για 850 απλήρωτους, από τον Αύγουστο, εργαζόμενους"!

Σημειώνεται ότι τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΗΠΤΑ, της «Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων», της ΕΣΠΗΤ, της «Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος» και της «Ένωσης Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών» (όσον αφορά στην τελευταία, σε ένδειξη συμπαράστασης των λοιπών), αποφάσισαν την κήρυξη 48ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους, τους τεχνικούς τύπου, τους λιθογράφους, τους συντάκτες περιοδικού τύπου, τους φωτορεπόρτερ και τους εργαζόμενους στο πρακτορείο ΑΡΓΟΣ (μόνο για τη διανομή της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ), που εργάζονται για την έκδοση και τη διανομή της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» από τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης, 22 Δεκεμβρίου έως τις 06.00 π.μ. του Σαββάτου, 24 Δεκεμβρίου 2011.

Οι συνάδελφοι έχουν πια εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και καλοπιστίας, αφού από τα μέσα του καλοκαιριού η εργοδοσία της εφημερίδας εξακολουθεί να επιδεικνύει την ίδια παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά, μην καταβάλλοντας τις δεδουλευμένες αποδοχές τους.


Τα Διοικητικά Συμβούλια ζητούν την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων οφειλών των μηνών Αυγούστου, Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου και Νοεμβρίου στους εργαζόμενους δημοσιογράφους, διοικητικούς υπαλλήλους, τεχνικούς τύπου, λιθογράφους, συντάκτες περιοδικού τύπου και φωτορεπόρτερ, που εργάζονται για την έκδοση της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ».

Βγήκαν οι αποφάσεις για τα πρώτα ασφαλιστικά

Βγήκαν οι αποφάσεις του Ειρηνοδικείου Αθηνών για τις πρώτες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων, που συζητήθηκαν στις 16 Νοεμβρίου του 2011. Με την υπ' αριθμόν 7512/11 απόφαση του Ειρηνοδικείου έγιναν δεκτές οι αιτήσεις των πρώτων ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει 91 δημοσιογράφοι της Χ.Κ Τεγόπουλος και οι οποίες είχαν συζητηθεί στις 16/11/11. Με την απόφαση 7513/11 έγιναν δεκτές οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων και των 61 διοικητικώνυπαλλήλων
Θετική ήταν η απόφαση για τις πρώτες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων 38 τεχνικών. Επιδικάσθηκαν προσωρινά στον καθένα τα ποσά που οφείλονται στους εργαζόμενους για το διάστημα Αύγουστος - Σεπτέμβριος (στους διοικητικούς υπαλλήλους υπολογίσθηκε και ο Οκτωβριος).
Οι αποφάσεις θα καθαρογραφούν, ακολούθως θα κοινοποιηθούν στην Χ.Κ Τεγόπουλος και στη συνέχεια θα αρχίσει η διαδικασία της κατάσχεσης εσόδων εις χείρας τρίτων. Εκκρεμούν οι αποφάσεις για τα ασφαλιστικά μέτρα που συζητήθηκαν στο Ειρηνοδικείο στις 23/11 και στις 19/12.





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας νέος Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν

01 Αυγούστου 2024, 14:25
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοινώθηκε από τον Παύλο Μαρινάκη ως νέος Επίτροπος της Ελλάδος στην ...

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0