Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Party romantica: Τζένη Βάνου, Δάκης και Τέρης Χρυσός - Στο Gagarin 205

Αρχική | Ελεύθερος χρόνος | Εκδηλώσεις | Party romantica: Τζένη Βάνου, Δάκης και Τέρης Χρυσός - Στο Gagarin 205

Μια βραδιά... θρεμμένη από το παρελθόν στις 29 Δεκεμβρίου στο Gagarin 205

Party romantica, ρετρό συναυλία, μια ιδέα που «έπεσε» κάποιο βράδυ σε ένα τραπέζι αλλά κανείς δεν πίστευε ότι θα γίνει πραγματικότητα; Ο,τι και αν είναι ένα διαφορετικό πάρτι σας περιμένει την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, στο κλαμπ Gagarin 205.


To παρελθόν θα είναι παρόν με τους Τζένη Βάνου, Δάκη και Τέρη Χρυσό στη σκηνή του κλαμπ. Πρόκειται για μια βραδιά… θρεμμένη από παρελθόν, με επιτυχίες αλησμόνητες σε πολλούς όπως είναι τα «Σκλάβα», «Τόσα Καλοκαίρια», «Αν Είναι η Αγάπη Αμαρτία», «Ονειρα, Πουλιά μου ταξιδιάρικα», «Θωρακισμένη Μερσεντές», «Τάκα Τάκα».

Στο πρόγραμμα θα συμπεριληφθούν προβολές αποσπασμάτων ταινιών 60s και 70s ενώ στο κλείσιμο της βραδιάς σάς περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Κομψά κορίτσια του τότε θα τραγουδήσουν χέρι-χέρι με κομψά κορίτσια του τώρα ανεπανάληπτα άσματα μιας αθώας τεχνικολόρ εποχής, ποπ αγόρια κάθε ηλικίας θα χορέψουν μέχρι τελικής πτώσεως, Το κυριότερο: η μουσική που θα ακούγεται θα είναι το soundtrack του επόμενου μεγάλου μας έρωτα.


Για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι

ΤΖΕΝΗ ΒΑΝΟΥ

Διακρίθηκε με τη χαρακτηριστική φωνή της για αρκετές δεκαετίες στο ελαφρό και λαϊκό τραγούδι και λατρεύτηκε όσο καμία άλλη από το ευρύ κοινό.

Μούσα πολλών συνθετών (Μίμης Πλέσσας, Μίκης Θεοδωράκης, Γιώργος Μουζάκης, Κώστας Γιαννίδης, Ζακ Ιακωβίδης, Αττίκ, Αλέκος Χρυσοβέργης, Τάκης Μουσαφίρης κ.ά.), ερμήνευσε ανεπανάληπτα τραγούδια όπως τα «Σκλάβα», «Αν σ' αρνηθώ αγάπη μου», «Τις νύχτες μου μετρώ»…

ΔΑΚΗΣ

Δημοφιλής τραγουδιστής της pop, έχει μια επιτυχημένη καριέρα που πλησιάζει την 50ετία. Διετέλεσε τραγουδιστής των Playboys, με τους οποίους μπήκε στη δισκογραφία το 1964 («Deep in the heart of Athens», του Ν. Αδάμα). Αρχισε την σόλο του σταδιοδρομία το 1968 (με το «Γεια σου σ' ευχαριστώ», των Κ. Ξενάκη-Β. Φωτεινάκη).

Εμφανίστηκε από το πάλκο όλων σχεδόν των σημαντικών αθηναϊκών κέντρων και έχει μεγάλη συμμετοχή σε συναυλίες. Σημείωσε μεγάλες επιτυχίες, κυρίως με μια σειρά από γαλλικές διασκευές. Στην πλούσια ατομική δισκογραφία του μεταξύ άλλων ανήκουν: «To ωροσκόπιο της αγάπης» (1970) «Δάκης '72» (1971), «Δάκης special» (1973) κ.λπ.

ΤΕΡΗΣ ΧΡΥΣΟΣ

Υπάρχει κανείς που δεν έχει χορέψει με τραγούδια του Τέρη Χρυσού; Μεσουράνησε τις δεκαετίες '60,'70 & '80, όντας ο πρώτος perfomer που τραγούδησε διασκευές ξένων επιτυχιών με τόσο μεγάλη επιτυχία. Εμφανίστηκε σε αναρίθμητες συναυλίες και πίστες ονομαστών κέντρων, και, ενώ υπήρξε από τους πρώτους ποπ σταρ, παραμένει ένας μεγάλος σταρ. Οι επιτυχίες του πολλές: «Τάκα-τάκα-τα», «Μάθημα το πάθημα», «Μικρή Ντηλάιλα» , «Όνειρα» κ.λπ.

Ιnfo

Εισιτήρια προπωλούνται στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42) και ηλεκτρονικά στο 123merch.grticketarena.gr. Εισιτήρια θα διατίθενται και στο ταμείο του Gagarin 205 το βράδυ της συναυλίας

 





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Ο Μίκης Θεοδωράκης στο... Αλιβέρι

05 Μαϊου 2024, 15:04
 Μια πολύ ενδιαφέρουσα πολιτιστική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αλιβέρι από την καταξιωμένη μουσική ομάδα ...

Εθνική Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών: Αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

11 Μαρτίου 2024, 10:39
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ    Τη Δευτέρα, 11 Μαρτίου, στις 18.00, θα γίνει «Αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα τής Γυναίκας», ...

Τιμητική εκδήλωση για τον Γιάννη Κορίδη

25 Φεβρουαρίου 2024, 00:15
 Η Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών και οι εκδόσεις Ιωλκός σάς προσκαλούν στην τιμητική εκδήλωση της ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0