Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Για 3 - 4 βουλευτές έλεγχος για το πόθεν έσχες

Αρχική | Οικονομία | Για 3 - 4 βουλευτές έλεγχος για το πόθεν έσχες

Περιορίζεται η λίστα των υπό έλεγχο βουλευτών (νυν και πρώην) οι οποίοι βρέθηκαν στο «στόχαστρο» της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου των «πόθεν έσχες».

Ετσι, οι έντεκα βουλευτές, οι οποίοι σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Ευάγγελου Αργύρη είχαν κριθεί ελεγκτέοι από τους ορκωτούς λογιστές ώστε να διασταυρωθούν τα στοιχεία που είχαν δηλώσει στα «πόθεν έσχες» και να αποσαφηνιστούν κάποια αδιευκρίνιστα σημεία τους, τα οποία αφορούσαν κυρίως μειώσεις των καταθέσεών τους αλλά και όχι μόνον, περιορίστηκαν σε «τρεις – τέσσερις». 

Καθώς, όπως ανακοινώθηκε αρμοδίως, τα στοιχεία και οι διευκρινίσεις που τους ζητήθηκαν δεν κρίθηκαν επαρκή, σε αντίθεση με τους υπολοίπους. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Επιτροπή Ελέγχου των οικονομικών των βουλευτών και των κομμάτων, όσον αφορά τον έλεγχο των υπόχρεων που εμφανίζουν αξιοσημείωτες μειώσεις καταθέσεων, κρίθηκε ότι μετά τη σχετική ενημέρωση από τους ορκωτούς λογιστές «για ένα περιορισμένο αριθμό περιπτώσεων απαιτείται περαιτέρω διερεύνηση». 

Υπενθυμίζεται ότι βάσει των στοιχείων τα οποία παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα ο κ. Αργύρης, από τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υπέβαλαν οι βουλευτές (χρήση 2009), 15 από αυτούς εμφάνιζαν μείωση των καταθέσεων τους από 100.000 έως 400.000 ευρώ.

Marketbeast.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Mε έκπτωση 53% η τιμή της ΔΕΗ για τον Αύγουστο - Στα 16,391 λεπτά/KWh

02 Αυγούστου 2024, 01:10
Την τιμή του Αυγούστου για το πράσινο τιμολόγιο ανακοίνωσε η ΔΕΗ. Συγκεκριμένα η τιμή ...

ΑΑΔΕ: Επιχείρηση "Χάρτινος δράκος" κατά της φοροδιαφυγής - Εμπλέκονται 287 κινεζικές επιχειρήσεις

18 Ιουλίου 2024, 16:56
Στην αποκάλυψη ενός διεθνούς και καλά οργανωμένου κυκλώματος φοροδιαφυγής, στο οποίο συμμετείχαν Έλληνες και ...

Σκυλακάκης: Τα 3 μέτρα στήριξης των καταναλωτών για τις αυξήσεις στο ρεύμα

17 Ιουλίου 2024, 12:23
- Τι ισχύει για την επιδότηση τον Αύγουστο     Ο υπουργός ανακοίνωσε έκτακτη επαναφορά του τέλους ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0