Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Anne Sinclair: Γυναίκα της Χρονιάς για την Γαλλία το 2011

Αρχική | Ειδήσεις | Κόσμος | Anne Sinclair: Γυναίκα της Χρονιάς για την Γαλλία το 2011

 

 

 

 

 

 

 

 






Anne Sinclair: Γυναίκα της Χρονιάς για την Γαλλία το 2011.

20/12/2011

Όπως είχα γράψει, η Anne Sinclair είναι γυναίκα. Είναι πραγματική γυναίκα.

Σωστά οι Γάλλοι την ψήφισαν για Γυναίκα της Χρονιάς το 2011.
Η σχέση της με τον Dominique Strauss Kahn είναι καρμική.

Άλλωστε δικαιώθηκα πλήρως όταν υποστήριξα ότι όλα όσα συνέβησαν στην Νέα Υόρκη και στο Sofitel Hotel, ήταν στημένα.
Ο DSK ήταν γνωστό ότι είχε αδυναμία στο γυναικείο φύλο. Έτσι του την έστησαν. Εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία του. Αυτοί που το έκαναν ήταν οργανωμένοι.
Η πολιτική καριέρα του DSK φυσικά και δεν τελείωσε.

Είναι άραγε τυχαίο, ότι μόλις έφυγε από το προσκήνιο ο DSK τα πράγματα πήγαν κατά διαόλου για την Ευρώπη και φυσικά για την Ελλάδα.
Σε αντίθεση με τον Σαρκοζι, ο DSK μπορούσε να επιβληθεί στην Μερκελ, αλλά και αλλού. Είχε ευφυΐα και γνώσεις. Μπορούσε να δώσει συνολικές λύσεις.

Πιστεύω ότι για το καλό όλων μας, οι Γάλλοι θα δώσουν στον DSK και δεύτερη ευκαιρία για να μας δείξει πόσο αξιόλογος πολιτικός και οικονομολόγος είναι.
Δέστε τις ημερομηνίες, τα γεγονότα και πως αυτά διαμορφώθηκαν.
Ο DSK είναι άνθρωπος με ισχυρή προσωπικότητα. Μπορούσε να οδηγήσει αλλού τα πράγματα.
Οι Γάλλοι πρέπει να αγνοήσουν τους κακόβουλους και να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Dominique Strauss Kahn.

Σήμερα στην Αθήνα έχει ηλιοφάνεια.
Ο Δεκέμβριος εξελίχτηκε σε ζεστό μήνα για την Αθήνα. Οι μέγιστες θερμοκρασίες κινήθηκαν πάνω από τους 10 βαθμούς. Κοιτάτε, δε γίνεται να βγούμε τελείως από τα όρια και να κάνουμε το χειμώνα στην Αθήνα καλοκαίρι. Θα χτυπήσει κάπως. Κατά διαστήματα πρέπει να ρίχνει και καμία βροχή. Πρέπει να κρατήσουμε και τα προσχήματα. Η Ελληνική κοινωνία είναι μια συντηρητική κοινωνία. Καταλάβατε;

20/12/2011

http://thenewmailnews2.blogspot.com/2011/12/blog-post_272.html

Η Αν Σινκλέρ, σύζυγος του πρώην διευθυντή του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, αναδείχθηκε γυναίκα της χρονιάς στη Γαλλία, έπειτα από δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για γυναικείο περιοδικό από την CSA.
Ξεπέρασε μάλιστα σε δημοτικότητα τόσο την διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ όσο και τη σύζυγο του Γάλλου προέδρου, Κάρλα Μπρούνι Σαρκοζί.

Συγκεκριμένα η Σινκλέρ, έρχεται πρώτη με 25%, και ακολουθούν οι Κριστίν Λαγκάρντ, Μαρτίν Ομπρί, Μαρίν Λε Πεν, Εύα Ζολί και Κάρλα Μπρούνι Σαρκοζί.

Η Αν Σινκλέρ, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο γαλλικό κοινό και από τη δημοσιογραφική της καριέρα στη γαλλική τηλεόραση, αλλά αυτό που φαίνεται ότι την έκανε φέτος να ξεχωρίσει ήταν η στάση της στο σκάνδαλο που ξέσπασε με πρωταγωνιστή τον σύζυγό της, Ντομινίκ Στρος Καν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, ψηφιζόταν για αρκετά χρόνια ως ο δημοφιλέστερος πολιτικός στη Γαλλία.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

4444
http://www.tanea.gr/kosmos/article/?aid=4681368

Η σύζυγος του πρώην διευθυντή του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν ξεπέρασε σε δημοτικότητα τόσο τη σύζυγο του γάλλου προέδρου όσο και την Κριστίν Λαγκάρντ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που δημοσιεύται σήμερα στη Γαλλία. Η δημοσιογράφος Αν Σινκλέρ συγκέντρωσε το 25% ενώ η επικεφαλής του ΔΝΤ 24% και η Κάρλα Μπρούνι μόλις το 16% των ψήφων των ερωτηθέντων.

Παρά τη δημόσια και διεθνή διαπόμπευση του Στρος-Καν η σύζυγός του Αν Σινκλέρ απολαμβάνει, όπως δείχνει η δημοσκόπηση της  στη Γαλλία τη μεγαλύτερη δημοτικότητα σε σχέση με τις υπόλοιπες γυναίκες της χώρας που βρίσκονται στο προσκήνιο.

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας συγκέντρωσε το 25% των προτιμήσεων των ερωτηθέντων για τη δημοφιλέστερη γυναίκα της χρονιάς ενώ η πρώην υπουργός και επικεφαλής σήμερα του ΔΝτ, Κριστίν Λαγκάρντ το 24%.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε το πρώην μοντέλο και σημερινή σύζυγος του Γάλλου προέδρου Κάρλα Μπρούνι με ποσοστό μόλις 16%.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντομινίκ Στρος-Καν είχε ψηφιστεί πολλές φορές ως ο δημοφιλέστερος Γάλλος πολιτικός και μέχρι το ξέσπασμα του σκανδάλου με την καμαριέρα τον περασμένο Μάιο θεωρείτο ο επικρατέστερος για την προεδρία της Γαλλίας στις επικείμενες εκλογές.

Η σύζυγός του που ήταν ιδιαίτερα αγαπητή από την δημοσιογραφική της σταδιοδρομία στη γαλλική τηλεόραση τη δεκαετία του 80 στάθηκε από την πρώτη στιγμή του σκανδάλου στο πλευρό του Στρος-Καν και τον στήριξε με την στάση της και στις επόμενες επιθέσεις και μηνύσεις που δέχτηκε ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ.

Πηγή:

My Blog

Αποστολή: Γιώργος Θαλασσινός

 





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Ισμαήλ Χανίγια: Τον σκότωσαν με εξελιγμένη βόμβα και όχι drone

01 Αυγούστου 2024, 20:07
- Την είχαν βάλει στον ξενώνα του δύο μήνες πριν Τι αποκαλύπτουν οι New York ...

Μπάιντεν: Πώς βγήκε εκτός εκλογικής μάχης σε 48 ώρες

22 Ιουλίου 2024, 12:20
 – Όλο το παρασκήνιο     Η σιγουριά που έβγαζε το εκλογικό επιτελείο του Μπάιντεν την Παρασκευή, ...

Microsoft: Έπεσαν τα συστήματα της σε όλο τον κόσμο - Χάος στα αεροδρόμια

19 Ιουλίου 2024, 13:20
Εκτός λειτουργίας τα συστήματα σε όλο τον κόσμο λόγω προβλήματος που φαίνεται να συνδέεται ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0