Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Ληστής νεκρός σε συμπλοκή με αστυνομικούς στα Μέγαρα

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Ληστής νεκρός σε συμπλοκή με αστυνομικούς στα Μέγαρα

 

Πρωταγωνιστής ληστείας, ηλικίας 41 ετών, έπεσε νεκρός μετά από περιπετιώδη καταδίωξη και αναταλλαγή πυροβολισμών στα Μέγαρα. Νωρίτερα είχε ανοίξει πυρ με Καλάσνικοφ, τραυματίζοντας σοβαρά έναν αστυνομικό, στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου.


Ο αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά, στο 44ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, μετά από καταδίωξη του ληστή, που εντοπίστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο μάρκας Alpha Romeo, λίγη ώρα μετά τη ληστεία που είχε διαπράξει σε κατάστημα το απόγευμα στην Ελευσίνα.

Το αυτοκίνητο με τον ύποπτο εντοπίστηκε και καταδιώχθηκε αλλά ο κακοποιός έβγαλε ένα Καλάσνικοφ και αφού πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών, τραυμάτισε σοβαρά έναν από αυτούς στο πόδι. Ο τραυματίας αστυνομικός διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν μία γυναίκα, 51 ετών, που ήταν συνοδηγός μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη. Ο τελευταίος εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και διέφυγε πεζή.

Υστερα από πολύωρο ανθρωποκυνηγητό, οι αστυνομικοί εντόπισαν ξανά τον δράστη, κοντά στις ράγες του Προαστιακού Σιδηρόδρομου. Εκείνος συνεπλάκη για δεύτερη φορά μαζί τους, ανοίγοντας πυρ, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν στα πυρά, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα. Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο δράστης ήταν σεσημασμένος ληστής.

Είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Αύγουστο από τις φυλακές Λάρισας, όπου εξέτισε ποινή κάθειρξης για ληστείες και ναρκωτικά.

Δίπλα από τον νεκρό ληστή βρέθηκε το όπλο με το οποίο πυροβόλησε τους αστυνομικούς, ενώ μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν 2.145 ευρώ, μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο, ένας σκούφος, τρία ζεύγη μάλλινα γάντια, μια σχολική τσάντα, εννέα φυσίγγια και ένα κάλυκα Kalashnikov.

ΕΘΝΟΣ

 





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας νέος Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν

01 Αυγούστου 2024, 14:25
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοινώθηκε από τον Παύλο Μαρινάκη ως νέος Επίτροπος της Ελλάδος στην ...

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0