Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Πρόβλημα μεταξύ Δράσης και Δημιουργίας Ξανά - Του Τάκη Μίχα

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Πρόβλημα μεταξύ Δράσης και Δημιουργίας Ξανά - Του Τάκη Μίχα

Έντονο πρόβλημα έχει προκύψει στις διεργασίες για την διαμόρφωση ενός κοινού συνδυασμού μεταξύ της Δράσης της οποίας ηγείται ο Σ.Μάνος και της Δημιουργίας Ξανά (ΔΗΞΑΝ)της οποίας ηγείται ο Θ.Τζήμερος. Το πρόβλημα προέκυψε από μια σημερινή δημοσίευση του κ.Τζήμερου στο Facebook του στην οποία αποκλείει την συμμετοχή του Γρηγόρη Βαλιαννάτου στους κοινούς συνδυασμούς. «Διαφωνούμε με τη συμμετοχή του» γράφει «καθέτως, οριζοντίως, διαγωνίως και με όποια άλλη κατεύθυνση θέλετε». Στην δημοσίευση του ο αρχηγός της ΔΗΞΑΝ δεν κάνει αναφορά στους λόγους για  τους  οποίους διαφωνεί. Στο ίδιο δημοσίευμα πάντως ο κ.Τζήμερος φαίνεται να υιοθετεί ενθουσιωδώς το όραμα του Μιχάλη Χαραλαμπίδη για την Ελλάδα.


Σήμερα το πρωί σύμφωνα με πληροφορίες μας ο κ.Τζημερος πήρε προσωπικά στο τηλέφωνο τον κ. Βαλλιανάτο και του εξέφρασε την αντίθεση  για τους απόψεις του τελευταίου στο «σκοπιανό» (όπως το αποκάλεσε) και για  τις δηλώσεις του για τον προσφάτως αποθανόντα τραγουδιστή Γ.Μητροπάνο.


Μετά από λίγο ο ηγέτης της Δράσης Στέφανος Μάνος κάλεσε τον κ. Βαλλιανάτο στα γραφεία του κόμματος. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 15.47  ο κ.Μάνος υιοθέτησε το αίτημα το κ.Τζήμερου και ζήτησε από τον ηγέτη της ΦΙΣ, με την οποία είχε συνεργασθεί στις προηγούμενες εκλογές, να αποσυρθεί. Να σημειωθεί ότι ούτε ο πρόεδρος της Δράσης αναφέρθηκε στις απόψεις του κ.Βαλλιανάτου. Από την πλευρά τους τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της Δράσης που ήσαν παρόντα επικρότησαν με ενθουσιασμό την απόφαση του κ.Μάνου.  Διαφώνησαν οι Τασος Αβραντίνης και Αντύπας Καρίπογλου οι οποίοι τόνισαν ότι στην εισήγηση τους ότι το αίτημα ήταν  απαράδεκτο και ότι οι ίδιοι θα παραιτούντο αν γινόταν δεκτό.


Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας πού επρόκειτο να ανακοινώσουν την υποστήριξη τους στο εγχείρημα, ανέστειλαν την απόφαση τους μετά από αυτές τις εξελίξεις.

Protagon.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας νέος Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν

01 Αυγούστου 2024, 14:25
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοινώθηκε από τον Παύλο Μαρινάκη ως νέος Επίτροπος της Ελλάδος στην ...

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0