Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Ιούνιος ο Θεριστής... και στις 17 θερίζουν ό,τι έσπειραν - Του Πέτρου Κατσάκου

Αρχική | Απόψεις | Ιούνιος ο Θεριστής... και στις 17 θερίζουν ό,τι έσπειραν - Του Πέτρου Κατσάκου

Ιούνιος από σήμερα, ο αποκαλούμενος από τον σοφό λαό και θεριστής. Ο μήνας που όντως όλοι μας θα θερίσουμε ό,τι σπείραμε. Θα θερίσουμε εμείς αλλά θα θερίσουν και όσα τα πολιτικά κόμματα έσπειραν κατά την διάρκεια της δεύτερης αυτής προεκλογικής περιόδου.


Στις 17 Ιουνίου, στην καρδιά του θεριστή μήνα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και λοιποί διεκδικητές της ψήφου μας θα θερίσουν ό,τι φύτρωσε από τις προτάσεις, τις υποσχέσεις, τις καταγγελίες αλλά και τις απειλές που έσπειραν στον αγρό του εκλογικού σώματος.


Μέσα από ανασκευές, υπαναχωρήσεις, αναθεωρήσεις, ανανεώσεις και επικαιροποιήσεις τα πολιτικά κόμματα επιχείρησαν να επαναδιαπραγματευτούν τη σχέση τους με τους πολίτες με σκοπό την ενίσχυση της εκλογικής τους δύναμης.


Σε 17 ημέρες θα δουν τα αποτελέσματα της σποράς τους.


Η ΝΔ θα θερίσει τα 18 σημεία του προγράμματός της, θα θερίσει την επιστροφή των ασώτων και αυτών που κάποτε ο Κώστας Καραμανλής αποκαλούσε απαξιωτικά ως ακραίους, θα θερίσει την υπογραφή στο δεύτερο μνημόνιο, θα θερίσει την ανταπόκριση των «νοικοκυραίων».


Ο ΣΥΡΙΖΑ θα θερίσει την πεισματική του άρνηση για συμμετοχή σε κυβέρνηση μετά τις εκλογές της 6ης Μαίου, θα θερίσει την πολυγλωσσία των στελεχών του, θα θερίσει το αποτυχημένο και αχρείαστο άνοιγμα του Αλέξη Τσίπρα στους ευρωπαίους σοσιαλδημοκράτες, θα θερίσει την ξαφνική επίθεση φιλίας από το παλαιοπασοκικό κατεστημένο, θα θερίσει την συντονισμένη και λυσσαλέα επίθεση που δέχθηκε από τους δανειστές μας, θα θερίσει την ανάγκη της κοινωνίας για απαλλαγή από το μεσαιωνικό εργασιακό καθεστώς του μνημονίου.


Όσο για το ΠΑΣΟΚ, αυτό θα θερίσει ό,τι περίσσεψε από την υπομονή, την πίστη και τις ελπίδες μιας κοινωνίας που στρέφει επιδεικτικά την πλάτη της σε ότι τον πρόδωσε.


Έχουν ακόμη 17 μέρες στην διάθεσή τους. Χρόνος αρκετός για να βγάλουν από το σακούλι λίγους σπόρους ακόμη. Το τι θα φυτρώσει και τι θα θερίσουν θα το δείξει η κάλπη και ο θεριστής λαός που και αυτή τη φορά θα ψηφίσει με τον φόβο να μην τον θερίσει… η πείνα.

Πρώτο Θέμα





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Παύλος Πολάκης: Γκαζόζα - Του Μιχάλη Τσιντσίνη

19 Ιουλίου 2024, 14:42
2' 4" χρόνος ανάγνωσης   Γελούσε λίγο με τον εαυτό του. Εκφέροντας εκείνη τη φράση, που ...

Οι κουκούλες και οι σακούλες - Της Ιωάννας Μάνδρου

17 Ιουλίου 2024, 15:04
1' 54" χρόνος ανάγνωσης   Φωτό: Βικιπαίδεια Πριν από λίγες ημέρες, επανήλθε μετ’ επιτάσεως το αίτημα πολλών ...

Παλεύοντας με τη Λερναία Υδρα - Του Τάκη Θεοδωρόπουλου

11 Ιουλίου 2024, 23:15
1' 54" χρόνος ανάγνωσης   Τον Μάιο, μας απασχόλησε η προϊσταμένη στην εφορία της Χαλκίδας. Hταν ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0