Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Κραυγή Αγωνίας!!! - Του Θεόδωρου Μεσσηνέζη

Αρχική | Τα δικά σας άρθρα | Κραυγή Αγωνίας!!! - Του Θεόδωρου Μεσσηνέζη

Προς : Αντώνη, Αλέξη, Βαγγέλη, Φώτη & Πάνο !!!

--------------------------------------------------------------------------

Αγαπητοί μου Συμπατριώτες !  Αυτός νομίζω είναι ο πιο σωστός και ωραίος τίτλος με τον οποίο πρέπει να απευθυνθώ απόψε σε σας τους πέντε  κι όχι μ’ όποιον άλλον που μέχρι τώρα έχετε συνηθίσει να ακούτε να σας φωνάζουν . Ξεκινώ λοιπόν έτσι , γιατί θέλω να σας παρακαλέσω να δώσετε όλη σας τη προσοχή σ’ αυτά που έχω να σας πω !  Θέλω να προσέξετε πολύ αυτή τη κραυγή αγονίας, που δεν είναι μόνον δική μου αλλά είναι κραυγή δέκα και πλέον εκατομμυρίων Ελλήνων, τόσο της Ελλάδας αλλά και άλλων τόσων , περίπου του εξωτερικού, που νοιάζονται και πονούν για τη Πατρίδα τους κι ας είναι μακριά της.

Φίλοι μου , ο Χρόνος  τ ρ έ χ ε ι !! και από το σημείο «μηδέν»,όπου μπορεί να σκάσει η βόμβα που μπορεί να διαλύσει κυριολεκτικά τη Χώρα μας , απέχουμε  μόνο μερικές ώρες . Ναι . Ώρες ! Ούτε μήνες ,ούτε βδομάδες ούτε μέρες . Μόνο λίγες ώρες ως τις εκλογές της 17ης Ιουνίου !

Η ώρα «μηδέν» είναι η 18η του Ιούνη. Αν κι αυτή η στιγμή περάσει όπως πέρασε ανεκμετάλλευτη , εξ  αιτία σας και η 7η του περασμένου Μαΐου χωρίς να μπορέσει η Χώρα να αποκτήσει Κυβέρνηση η ευθύνη σας , όλων σας , θα είναι τεράστια. Τότε, το Μάιο, ο λαός ψήφισε με φρόνηση και σας έδωσε την εντολή να σχηματιστεί Κυβέρνηση κι εσείς την εντολή του Λαού την γράψατε στα παλιά σας παπούτσια και μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφω σας ακούω ακόμα να τσακώνεστε για το τι θα κάνετε αν βρεθείτε στη κυβέρνηση και το τι οι αντίπαλοί σας δεν θα κάνουν ! Φτάνει πια! Κυβέρνηση δεν έχουμε!  Αυτό μετρά. Κι αν δεν αποκτήσουμε και στις 18 του Ιούνη, για ότι κι αν συμβεί στο τόπο, θα φταιτε ΕΣΕΙΣ.  Δεν μιλώ για το τι θα συμβεί με τα τρέχοντα προβλήματα που γευόμαστε και σήμερα , Το τι θα συμβεί , αυτό που περνά απ’ το μυαλό μου, κάνει το χέρι μου να τρέμει και να αρνείται ακόμη και να το γράψει. Η ακυβερνησία φέρνει την αναρχία ! και η αναρχία είναι πιο βαριά αρρώστια κι από τη πανώλη  κι όπου πέσει η πανώλη χάνονται όλοι , και χώρα και Λαός και όσοι νομίζουν ότι είναι ηγήτορες . Αυτού του είδος τη «παν΄’ όλοι» φοβάμαι , γιατί όλοι έχουμε και παιδιά και εγγόνια και μια μέρα τότε θα μας ρωτούν « Γιατί μας θυσιάσατε ;» «Γιατί δεν μας σώσατε αφού εμείς δε φταίξαμε σε τίποτα;» Σας εξορκίζω προσπαθήστε να με καταλάβετε . Μην αφήσετε  να πέσει στη Χώρα μια τέτοια «παν’όλη» . Επαναλαμβάνω !  Σας εξορκίζω , αν έχετε μέσα σας ίχνος ευσυνειδησίας , ξ ε χ ά σ τ ε το ΕΓΩ σας, ξεχάστε το ΚΟΜΜΑ σας , ξεχάστε τη ΠΑΡΑΤΑΞΗ και τους ΟΠΑΔΟΥΣ σας!!! Η Χώρα κι ο Λαός χρειάζονται μια σωστή Κυβέρνηση που θα κυβερνήσει με μοναδική ιδεολογία την ΕΛΛΑΔΑ !  Πέρα απ’ αυτό δε ψάχνουμε γιατί δεν χρειαζόμαστε έναν οποιονδήποτε Σόλωνα ή Περικλή Αυτοί ήταν καλοί για το καιρό τους και για τη Πόλη τους και μόνο . Εμείς χρειαζόμαστε έναν σαν το Μεγαλέξανδρο, που ένωσε όλους τους Έλληνες και κατακυρίευσε όλο τον τότε γνωστό κόσμο ! Μάλιστα φίλοι μου κάτι τέτοιον θέλουμε που θα φέρει την ένωση όχι μόνον στη βάση αλλά και στη κορφή . Αυτό είναι το ζητούμενο γιατί δυστυχώς εκεί πάσχουμε και η μη ένωση της κορφής φέρνει τη διάλυση της βάσης Έναν τέτοιο Έλληνα που να πιστεύει στη ένωση χρειαζόμαστε για Κυβερνήτη για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και τους εχθρούς ,και εντός και εκτός των τειχών .


Έχετε λοιπόν περίπου μόνον εκατό ώρες  στη διάθεσή σας για να καταλαγιάσετε τα πάθη σας και τις άσκοπες και καταστροφικές διαφωνίες και αντιδικίες σας πριν σας καταδικάσει όλους σας ο Λαός στις 17 του Ιούνη ! <<ΓΙΝΕΤΕ  ΕΝΑ>>  Μια ψυχή , ένα μυαλό ,μια θέληση και  ε π ι β ά λ τ ε τ ο στους εαυτούς σας να το πιστέψουν!!. Μόνον έτσι θα πάμε μπροστά και θα βγούμε απ’ το βάραθρο που βρισκόμαστε και μόνον έτσι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τους άσπονδους φίλους μας, που δυστυχώς όλοι τους βλέπουν την Ελλαδίτσα μας, τον όμορφο τούτο Τόπο μας , τη ΠΑΤΡΙΔΑ μας , όπως μια πεινασμένη  αλεπού βλέπει ένα παραστρατημένο κοτόπουλο , και..... ξερογλείφεται !


Θ. Σ. Μεσσηνέζης.- Αθήνα.- 11/06/2012





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Μια Αλφαβήτα ο δρόμος του Κορωνοϊού - Της Μαρίας Παπαδοπούλου

18 Ιουλίου 2021, 13:24
Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον συντάκτη τους και δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την ...

200 χρόνια ελευθερίας 1821-2021 - Της Μαρίας Παπαδοπούλου

07 Απριλίου 2021, 23:51
 Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον συντάκτη τους και δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την ...

Ένα δάκρυ για τον Ντιέγκο - Του Δημήτρη Σουλιώτη

06 Δεκεμβρίου 2020, 05:10
Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή… Ακούγοντας την είδηση του θανάτου του ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0