Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Η επόμενη μέρα - Του Ντίνου Αυγουστή

Αρχική | Απόψεις | Η επόμενη μέρα - Του Ντίνου Αυγουστή

Προσερχόμαστε σήμερα ξανά στις κάλπες μέσα σε ένα κλίμα πλήρους αβεβαιότητας για την επόμενη μέρα, όποιο κι αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα.  Από αύριο κιόλας οι κατοχικοί επίτροποι, η τρόικα, οι «Φούχτεν», οι οίκοι αξιολόγησης και μαζί τους όλος ο παγκόσμιος οικονομικός συρφετός θα ασχολούνται και πάλιν μαζί μας! Οι παγκόσμιοι συνωμότες περιμένουν την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού, έχοντας ήδη αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις τους. Σε μια προδιαγεγραμμένη πορεία απόλυτου έλεγχου της χώρας με απώτερο στόχο να αδειάσει από τους νέους, να γεμίσει από λαθρομετανάστες και να καταληστευθεί ο πλούτος της. Τόσο απλά είναι δυστυχώς τα πράγματα στην κατεχόμενη ήδη περιοχή του Βαλκανικού Νότου, που από καιρό έπαψε να γεννά  Έλληνες. Μια αναδρομή στην πορεία που μας έφερε έως το επαίσχυντο μνημόνιο είναι αρκετή για να καταλάβετε. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον διακαή πόθο και την αγωνία του  Γιώργου Παπανδρέου για μια παγκόσμια διακυβέρνηση!!! Γι΄ αυτό άλλωστε έτρεξε ασθμαίνοντας να μας κουβαλήσει το ΔΝΤ και να υπογράψει το νεοαποικιακό  μνημόνιο.

Και στο εσωτερικό μέτωπο τα πράγματα δεν είναι δυστυχώς πολύ καλύτερα. Η μπόχα της διαφοράς κυριαρχεί παντού. Και οι πλείστοι πολίτες που δεν ψηφίζουν επειδή ελπίζουν σε κάτι καλύτερο, αλλά που ψηφίζουν απλώς για να τιμωρήσουν τους βασικούς ενόχους γι΄ αυτό το κατάντημα.  Ο κάθε λογικός άνθρωπος γνωρίζει πως η Ανόρθωση της πατρίδας μας σε όλα τα επίπεδα δεν μπορεί να επέλθει εάν δεν απομακρυνθούν πάραυτα οι υπαίτιοι της κρίσεως! Εάν πρώτα δεν τιμωρηθούν  παραδειγματικά οι υπεύθυνοι της σημερινής τραγικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα. Εάν δεν εξαλειφθεί η κλεπτομανία της άρχουσας τάξης. Εάν δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά όλοι οι Εθνοπροδότες Τσοχατζόπουλοι… Εάν δεν πάνε σπίτι τους οι Μικροί ηγέτες της Εθελοδουλίας και της υποταγής…εκείνοι που  εκχώρησαν τον τεράστιο πλούτο της χώρας και την εθνική κυριαρχία στο όνομα ενός νεοκατακτιτικού μνημονίου.

Ναι, ναι…… η ψήφος είναι και ιερή υποχρέωση και  ιερό δικαίωμα… καμιά αντίρρηση! Έτσι που την κατάντησαν, όμως, είναι να απορεί κανείς που σταματά η υποχρέωση και που αρχίζει το δικαίωμα…

Υ.Γ.: Το μεγαλύτερο Εθνικό πρόβλημα για την πατρίδας μας δεν είναι το οικονομικό. Ρωτήστε γι΄ αυτό τους παππούδες σας! Μαθημένα τα βουνά στα χιόνια θα σας πουν! Έχουμε περάσει πολύ χειρότερα. Το δημογραφικό σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη είσοδο λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας είναι τα δύο ακανθώδη ζητήματα που απειλούν το έθνος. Η Ελλάδα είναι η τρίτη πλέον γερασμένη χώρα στον κόσμο, με το 20% του πληθυσμού της να είναι άνω των 65 ετών, ενώ τα παιδιά έως 14 ετών αποτελούν μόνο το 14%.! Και οι παράνομοι μετανάστες δεν ξέρουμε ούτε πόσοι είναι, ούτε που είναι, ούτε και τί κάνουν!!!!

Ντίνος Αυγουστή

Εκπαιδευτικός στο Τ.Ε.Ι. Λάρισας

Από το Μονάγρι Λεμεσού.

a.avgoustis@hotmail.com





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Παύλος Πολάκης: Γκαζόζα - Του Μιχάλη Τσιντσίνη

19 Ιουλίου 2024, 14:42
2' 4" χρόνος ανάγνωσης   Γελούσε λίγο με τον εαυτό του. Εκφέροντας εκείνη τη φράση, που ...

Οι κουκούλες και οι σακούλες - Της Ιωάννας Μάνδρου

17 Ιουλίου 2024, 15:04
1' 54" χρόνος ανάγνωσης   Φωτό: Βικιπαίδεια Πριν από λίγες ημέρες, επανήλθε μετ’ επιτάσεως το αίτημα πολλών ...

Παλεύοντας με τη Λερναία Υδρα - Του Τάκη Θεοδωρόπουλου

11 Ιουλίου 2024, 23:15
1' 54" χρόνος ανάγνωσης   Τον Μάιο, μας απασχόλησε η προϊσταμένη στην εφορία της Χαλκίδας. Hταν ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0