Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Ανοιχτή επιστολή της ΟΑΠΣ προς Μέρκελ για τις γερμανικές πολεμικές οφειλές στην Ελλάδα!

Αρχική | Διάφορα | Ανοιχτή επιστολή της ΟΑΠΣ προς Μέρκελ για τις γερμανικές πολεμικές οφειλές στην Ελλάδα!

 

 

 

 

 

 

 

Προς:


1.  Tην Καγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας τής Γερμανίας κ. Angela Dorothea Merkel

2.  Τον Υπουργό Οικονομικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας  τής Γερμανίας  κ. Wolfgang Schaüble


Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012


ΘΕΜΑ: Το ελληνικό οικονομικό χρέος.


Είναι γεγονός ότι επί μία τριακονταετία εμείς οι Έλληνες είχαμε κακές κυβερνήσεις, που μάς έφεραν στην σημερινή κατάσταση, να χρωστάμε σημαντικά οικονομικά ποσά, τα οποία, ιδίως εσείς οι Γερμανοί αξιώνετε την καταβολή τους και μάλιστα με τρόπο εξοντωτικό για εμάς τους Έλληνες.


Αλλά και εσείς οι Γερμανοί είχατε πριν μερικές δεκαετίες και για μακρύ χρονικό διάστημα μία πολύ κακή κυβέρνηση, εξ αιτίας της οποίας μάς χρωστάτε όχι μόνον χρήματα αλλά και αίμα, πολύ αίμα.


Θεωρείτε δε φυσικό εμείς να καταβάλουμε τα χρέη μας, ώστε να κατακτήσετε την Χώρα μας, χρησιμοποιώντας το δίκιο του ισχυρότερου, ακριβώς όπως και στο παρελθόν. Τότε με την βία των όπλων και σήμερα με την βία των τόκων, ενώ εσείς να αποφύγετε να εκπληρώσετε τις πολύ βαρύτερες υποχρεώσεις σας προς εμάς.


Αλλά και τώρα δεν είσαστε αμέτοχοι σε όσα συνέβησαν και σε όσα συμβαίνουν.


Γερμανοί είναι αυτοί που εκμαύλισαν Έλληνες Υπουργούς με υψηλές  «μίζες».

Γερμανική είναι η Εταιρία που προσπαθεί να μάς υποχρεώσει, με νομικίστικα τερτίπια να παραλάβουμε και να πληρώσουμε τα «ανισόρροπα» υποβρύχια, μη σεβόμενη ούτε την φήμη της γερμανικής βιομηχανίας.

Μήπως ενσυνείδητα ή ασυνείδητα δεν μπορείτε να συγχωρήσετε την Ελλάδα για όσα έπραξαν οι Έλληνες κατά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο;


Ότι δηλαδή ήταν η πρώτη χώρα και μάλιστα μικρή και ασήμαντη στρατιωτικά, η οποία  κατατρόπωσε τις στρατιές του συμμάχου σας Μπενίτο Μουσσολίνι και διέψευσε έμπρακτα τα αήττητο του Άξονα;

Ότι η χώρα μας ανάγκασε την Ναζιστική Κυβέρνησή σας, να καθυστερήσει την εφαρμογή τού σχεδίου Μπαρμπαρόσα κατά 6 εβδομάδες και να διακοπεί έτσι η επίθεσή σας και η κατάκτηση τής τότε Σοβιετικής Ένωσης.

Εάν δεν συμβαίνουν αυτά, τότε απλώς δεν επιδεικνύετε την απαιτούμενη κοινοτική αλληλεγγύη, αφού δεν προβαίνετε στις επόμενες τρείς αναγκαίες ενέργειες:


Να διακηρύξετε από τώρα ότι θα συζητήσετε με την ελληνική κυβέρνηση, που θα προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, για την καταβολή του υπολοίπου του κατοχικού δανείου και των οφειλομένων πολεμικών επανορθώσεων, σε χρονικό διάστημα 40 ετών (πράγμα που δεν θα επιβαρύνει αισθητά την πανίσχυρη γερμανική οικονομία).

Να ζητήσετε από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να διακηρύξουν ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ότι όλα τα δικαιώματα που προκύπτουν από διεθνείς συνθήκες εντός των συνόρων αυτών είναι και δικαιώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τέλος ότι κάθε επιβουλή ή καταπάτηση αυτών στρέφεται ευθέως εναντίον όλων των κρατών μελών της.

Να συνεργαστείτε, επί ίσοις όροις, όπως οφείλουν οι Εταίροι, με την Ελληνική Κυβέρνηση για την αξιοποίηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων και λοιπών περιουσιακών στοιχείων της, κατά τρόπο που να αναπτυχθεί η Χώρα μας και να ωφεληθούν, τόσον ο ελληνικός λαός, όσο και οι λαοί των άλλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Με τιμή

Για την Ομάδα Ανεξάρτητων Πολιτών Σαρωνικού

Νικόλαος Καραβαζάκης

ΒΗΜΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

 





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Η Πέπα το Γουρουνάκι παρουσίασε το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι

14 Σεπτεμβρίου 2022, 23:39
 -«Ζω με τη μαμά και την άλλη μαμά»   Η νέα ιστορία του δημοφιλούς βρετανικού κινούμενου ...

Η Έμα Τόμσον διέλυσε τα στερεότυπα για το γυναικείο σώμα σε 58 δευτερόλεπτα

20 Φεβρουαρίου 2022, 22:39
Σηκώθηκε όρθια η θεότητα και τα είπε ΟΛΑ!   Η συνέντευξη Τύπου της θεότητας Έμα Τόμσον ...

Ρατσισμός και στη βιομηχανία ομορφιάς;

02 Σεπτεμβρίου 2020, 12:21
To κίνημα «Black Lives Matter» έχει ανοίξει μια παγκόσμια δημόσια συζήτηση για τον ρατσισμό. ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0