Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Τσίπρας: «Δεν είστε ευρωπαϊστές, είστε Μερκελιστές»

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Τσίπρας: «Δεν είστε ευρωπαϊστές, είστε Μερκελιστές»

«Εσείς δεν είσαστε ευρωπαϊστές είστε Μερκελιστές» τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση ότι στηρίζουν τη Μέρκελ που έλεγε ότι «οι Έλληνες είναι τεμπέληδες».

«Και η Μέρκελ και το Βερολίνο, σήμερα, είναι ότι πιο αντιευρωπαϊκό υπάρχει στην Ευρώπη διότι οδηγεί την Ευρώπη σε διάλυση. Το κυρίαρχό τους επιχείρημα είναι ότι ήταν τεμπέληδες οι Έλληνες και οι λαοί του Νότου, γι αυτό οδηγηθήκαμε στην κρίση. Το υπερασπίζεστε αυτό το επιχείρημα; Υπερασπίζεστε, όμως, σίγουρα το επιχείρημα ότι η Αριστερά φταίει διότι υποστηρίζει τον κρατισμό έχετε το θράσος να το λέτε, αυτό που φτιάξατε κατ΄ εικόνα και ομοίωση σας ένα πελατειακό, ρουσφετολογικό και αναποτελεσματικό κράτος» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε «καθαρό αντίπαλο» τον υπουργό οικονομικών καθώς όπως επισήμανε στήριζε και στηρίζει από την πρώτη στιγμή το μνημόνιο. Τέλος υποστήριξε ότι το μνημόνιο είναι ένα «πολιτικό έγκλημα» το οποίος όπως σημείωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «έχει λεηλατήσει την κοινωνία, τον δημόσιο πλούτο και θα οδηγήσει την χώρα στην χρεοκοπία. Η κρίση θα γίνει ευκαιρία για το κεφάλαιο, τους νέους μαυραγορίτες οι οποίοι προσπαθούν να αγοράσουν σε εξευτελιστικές τιμές την δημόσια περιουσία, αλλά δεν θα σας αφήσουμε. Είστε η τελευταία στάση του μνημονίου» κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.

TVXS.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0