Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Βενιζέλος: "Να φύγετε, να πάτε αλλού"!

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Βενιζέλος: "Να φύγετε, να πάτε αλλού"!

Να κάνει κόμμα ή να αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ όποιος θεωρεί ότι δεν τον εκφράζει. Με αυτόν τον τρόπο ο Ευ. Βενιζέλος επέλεξε να κλιμακώσει την επίθεσή του στους διαφωνούντες και τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας επίσης λόγο για «απαξιωτικές και επηρμένες συμπεριφορές που είναι ανάξιες σχολιασμού».


Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής δεν βγαίνει χωρίς επιμήκυνση, ενώ υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν μίλησε ποτέ για επαναδιαπραγμάτευση, αλλά για αναθεώρηση των δυσμενών όρων του Μνημονίου, την οποία εκτιμά ως απαραίτητη για να τονωθεί η πραγματική οικονομία.


Αναφερόμενος στην προγραμματική συμφωνία της κυβέρνησης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι περιλαμβάνει ως θεμέλιό της τη συμφωνία των τριών εταίρων για την παράταση του χρόνου προσαρμογής, ενώ χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο και εξ αρχής πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα το γεγονός ότι οι εκτιμήσεις για την ύφεση διαρκώς διαψεύδονται.


Σχετικά με το δημοψήφισμα, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι από την αρχή τάχθηκε κατά της ιδέας του Γ. Παπανδρέου, την οποία και έμαθε -σύμφωνα με τον ίδιο- μόνον όταν τέθηκε από τον τότε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.


Αίσθηση, μάλιστα, προκάλεσε η τοποθέτησή του ότι, αν δεν υπήρχε η ιδέα για το δημοψήφισμα, ο κ. Παπανδρέου πιθανότατα θα παρέμενε ακόμη και σήμερα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ για τον πρώην πρωθυπουργό υποστήριξε ότι έχει άριστη και τακτική επικοινωνία μαζί του και τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του για την ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ.

Αιμίλιος Περδικάρης

Πηγή:www.capital.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0