Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Τσίπρας: Μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή!

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Τσίπρας: Μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή!

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ


Αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει μια αποστροφή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος απευθυνόμενος στη Βουλή προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και κατά τη διάρκεια ερώτησής του για την πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου είπε:


«Καλύτερα να γινόμασταν Αργεντινή». Αιτιολόγησε μάλιστα την άποψή του ως εξής: «Λέτε πως δεν γίναμε Αργεντινή. Μακάρι να είχαμε γίνει: Η Αργεντινή πέρασε μια μεγάλη δυσκολία και οι πολίτες της κατάφεραν με αξιοπρέπεια να σταθούν στα πόδια τους. Εσείς δυστυχώς μας οδηγείτε σε άλλες πολύ χειρότερες καταστάσεις: θα είμαστε υποτελείς, όλη η Ελλάδα θα έχει γίνει μια Ειδική Οικονομική Ζώνη…».

«Ο λαός δεν μπορεί να αντέξει αυτή την πολιτική που εφαρμόζετε», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας που προέβλεψε ότι «εκείνοι που ψήφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ είναι που θα βγουν στους δρόμους».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι η χθεσινή απόφαση του προέδρου της ΕΚΤ δεν θα αλλάξει το κλίμα υπέρ της Ελλάδας και πως «το ευρώ είναι στρατηγική επιλογή μιας ευρωπαϊκής ελίτ και οι απειλές που επισείουν περί διάλυσης της ευρωζώνης στοχεύουν στην εξαθλίωση των λαών με μέτρα λιτότητας».

Επιπροσθέτως, απαντώντας τόσο στην κυβέρνηση όσο και στον πρόεδρο του Ευρωπαίκού Συμβουλίου Χ.Φ. Ρομπάι που αρνήθηκε να τον συναντήσει είπε «πολύ σύντομα ο λαός θα σηκώσει κεφάλι και θα έχει νέα ηγεσία που θα λέει αυτά που θέλει ο λαός και όχι αυτά που θέλουν οι ευρωπαίοι οι οποίοι τώρα δεν θέλουν να μας δουν».

Σε ό,τι αφορά στην πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αφού «πρώτα λήστευσε την Αγροτική τώρα θέλει να ληστεύσει και το Τ.Τ.».

ΕΘΝΟΣ

 





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0