Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Υπάλληλοι του Δήμου Παγγαίου κατηγορούνται για τη δολοφονία του δημάρχου - Συνελήφθησαν τρία άτομα - in.gr

Αρχική | Διάφορα | Άρθρα από το Blog μας | Υπάλληλοι του Δήμου Παγγαίου κατηγορούνται για τη δολοφονία του δημάρχου - Συνελήφθησαν τρία άτομα - in.gr





















31/12/09 10:25  


ΑΠΕ
Φωτογραφία αρχείου








Αθήνα
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο











 







Δείτε το βίντεο...


Δύο υπάλληλοι της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Παγγαίου Καβάλας, οι οποίοι συνελήφθησαν, φέρονται να είναι οι δράστες της δολοφονίας του δημάρχου Τριαντάφυλλου Κουκούδη.Oι δύο συλληφθέντες ομολόγησαν την πράξη τους.

Ένα τρίτο άτομο -που, επίσης, συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή- κατηγορείται ότι τούς προμήθευσε το όπλο του εγκλήματος. Πρόκειται για ένα υποπολυβόλο τύπου ούζι το οποίο οι δυο δράστες το προμηθεύτηκαν έναντι χρηματικού τιμήματος.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, υποστράτηγος Αλέξανδρος Μπιτζής έκανε λόγω για πρωτοφανή αγριότητα των δυο δραστών σε βάρος του θύματος.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο δήμαρχος δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα στο πρόσωπο από αιχμηρό αντικείμενο και οκτώ πυροβολισμούς στο θώρακα και το κεφάλι.

Στον τόπο της δολοφονίας οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά δεκατέσσερις κάλυκες, ενώ υπήρξε και συμπλοκή ανάμεσα στο θύμα και τους δράστες.

Όπως τόνισε ο υποστράτηγος το κίνητρο της δολοφονίας των δυο δραστών ήταν το οικονομικό έλλειμμα που είχε δημιουργηθεί στο ταμείο του Δήμου τόσο από το δήμαρχο όσο και από τους δυο δράστες.

Ο κ. Μπιτζής είπε πως ο δήμαρχος πίεζε τους ταμίες να βρουν τρόπο για να καλύψουν το έλλειμμα ενώ ο ίδιος είχε βρει τα χρήματα που του αναλογούσαν και σημείωσε πως το ποσό των δυο δραστών ήταν και το μεγαλύτερο.

Οι ταμίες έδωσαν ραντεβού την Κυριακή το απόγευμα στο δήμαρχο σε ερημική περιοχή του Δήμου Ελευθερών προκειμένου να του δώσουν τίτλους ιδιοκτησίας και συμβόλαια ακινήτων τους ώστε ο δήμαρχος να τα βάλει ως εγγύηση και να βγάλει δάνειο στο όνομα τους για να καλυφθεί έτσι το χρέος.

Τότε του επιτέθηκαν και αφού πρώτα τον χτύπησαν με αγριότητα στη συνέχεια τον πυροβόλησαν και τον τοποθέτησαν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ




Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Τζούλια και Ζαγορίτης - Το video!

30 Ιουνίου 2010, 17:36
 Όσα προγήθηκαν του Μουσείου...Δείτε το video του ALTER: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=98azJrAs0ys&w=640&h=505]Αποστολή: Γιώργος Τσιρίκος (Πειραιάς) ...

Ο Jerry Lee Lewis στον Λυκαβηττό - Κερδίστε προσκλήσεις

30 Ιουνίου 2010, 13:44
Jerry Lee Lewis: Ο θρύλος του rock and rollLet's rock n' roll πάρτι, στο ...

«Το ΔΝΤ τελειώνει την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα», της Joanna Kakissis στην International Herald Tribune

30 Ιουνίου 2010, 12:34
30/6/2010Υπό τον τίτλο «Η λιτότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναδιάταξη», η International Herald ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0