Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Ο Μεϊμαράκης πέρασε στην αντεπίθεση!

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Ο Μεϊμαράκης πέρασε στην αντεπίθεση!

«Τα δεδομένα τώρα αλλάζουν. Σε κάθε επίπεδο». Με τις φράσεις αυτές και σαφή ικανοποίηση υποδέχτηκε το περιβάλλον του προέδρου της Βουλής τη δημοσίευση πορίσματος του ΣΔΟΕ για την υπόθεση Καρούζος-gate, στο οποίο δεν υπάρχει η αναφορά για εμπλοκή του ονόματος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Σε δήλωσή του μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου ο κ. Μεϊμαράκης περιέλαβε και τη συγκεκριμένη φράση από το πόρισμα του ΣΔΟΕ, η οποία λέει: «Δεν υπάρχει καμία αναφορά, νύξη, υπαινιγμός ή καταγγελία για εμπλοκή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη», ενώ καταλήγοντας τη δήλωσή του ο ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής δήλωσε: «Κάθε ημέρα η αλήθεια θα ξετυλίγεται».

Επειτα από αυτή την εξέλιξη και αν δεν υπάρξει κάτι άλλο που να ανατρέψει και πάλι τα δεδομένα, είναι πολύ πιθανό εντός των επομένων ημερών να αρθεί και η «αναστολή τέλεσης καθηκόντων» του προέδρου στην Ολομέλεια και τη Διάσκεψη των Προέδρων. Ωστόσο, άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον κ. Μεϊμαράκη επιμένουν ότι, αν ο πρόεδρος θελήσει να τραβήξει την υπόθεση δικαστικά, δεν αποκλείεται να εμμείνει στην παραίτησή του, ώστε να μην κατηγορηθεί ότι θα πάει στα δικαστήρια με το κύρος που του προσδίδει το αξίωμα του προέδρου της Βουλής.

Στην ίδια δήλωσή του πάντως ο κ. Μεϊμαράκης εξαπέλυσε και πάλι επίθεση κατά του εκδότη της «Real News» Ν. Χατζηνικολάου, θεωρώντας ότι στο χθεσινό της φύλλο η εφημερίδα δεν είχε το παραμικρό νέο στοιχείο: «Περιμέναμε από τον Νίκο Χατζηνικολάου να παρουσιάσει αδιάσειστα στοιχεία, όπως μας είχε προαναγγείλει. Περιμέναμε αποκαλύψεις και βλέπουμε μόνο ερωτήματα που δεν με αφορούν και φωτογραφίες από κοινωνικές εκδηλώσεις του παρελθόντος, με στόχο την κάλυψη της ανυπαρξίας πραγματικών στοιχείων γύρω από την υπόθεση που με κατηγορεί. Ζητώ από τον Νίκο Χατζηνικολάου να δείξει ευαισθησία και να πράξει τα ίδια με εμένα. Να δώσει εξουσιοδότηση για άνοιγμα των δικών του λογαριασμών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, το “πόθεν έσχες” του και τους δικούς του κουμπάρους» αναφέρει ο κ. Μεϊμαράκης.

Από την πλευρά του, ο κ. Χατζηνικολάου υποστήριξε ότι «ο κ. Μεϊμαράκης προσπαθεί να μετατρέψει μία υπόθεση που τον αφορά σε προσωπική αντιδικία μαζί μου. Δεν θα τον παρακολουθήσω! Η “Real News” δημοσίευσε απλώς ενυπόγραφη και ένορκη κατάθεση που τον αφορούσε. Αρμοδιότητα για τον έλεγχο των σχετικών καταγγελιών έχει η Δικαιοσύνη, η οποία ελπίζω κι εύχομαι να ανοίξει λογαριασμούς και offshore, όπως αυτές που αποκαλύπτουμε στο σημερινό (σ.σ.; χθεσινό) μας ρεπορτάζ. Εγώ δεν κατηγορούμαι για τίποτε. Το “πόθεν έσχες” μου κατατίθεται κάθε χρόνο στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Και βέβαια όχι στον κ. Μεϊμαράκη».

δημοκρατία





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0