Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Προσλήψεις: 61 εποχικοί σε δήμους στην Ανατολική Αττική

Αρχική | Ειδήσεις | Θέσεις εργασίας - Προσλήψεις | Προσλήψεις: 61 εποχικοί σε δήμους στην Ανατολική Αττική

Λήγουν άμεσα τρεις προθεσμίες για αιτήσεις

 

Εξήντα μία ανοικτές θέσεις εποχικού προσωπικού διεκδικούν νηπιαγωγοί, βρεφονηπιοκόμοι, μάγειροι και εργάτες καθαριότητας.

Δήμος Πεντέλης: Τέσσερις εργάσιμες ημέρες, έως την ερχόμενη Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου, θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων για τις 13 θέσεις Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που θα καλύψει ο Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Πεντέλης.

Το προσωπικό θα αναλάβει την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και θα πρέπει να έχει ηλικία από 18 έως 65 ετών. Αιτήσεις υποβάλλονται άμεσα αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση: Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Πεντέλης, Καλαμβόκη 2Α, ΤΚ 151 27, Μελίσσια. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 213 2050077.

Δήμος Σαρωνικού: Μία εβδομάδα ακριβώς, έως την επόμενη Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου, θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων για τις εννέα θέσεις εποχικού προσωπικού που προκήρυξε ο Δήμος Σαρωνικού, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Οι θέσεις αφορούν το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου και κατανέμονται σε τρεις ειδικότητες ως εξής:

- ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, δύο θέσεις,

- ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, δύο θέσεις, και

- ΥΕ Βοηθών Μαγείρων, δύο θέσεις.

Αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Αθηνών & Ρήγα Φεραίου, ΤΚ 190 10, Καλύβια, απευθύνοντάς τις στο Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Σαρωνικού. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 22993 20314.

Σπάτα - Αρτέμιδα: Δύο εργάσιμες ημέρες, έως την ερχόμενη Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, απομένουν για την υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών στον διαγωνισμό του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδας για την πρόσληψη 14 εργαζομένων όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης. Το προσωπικό θα επιλεγεί από πέντε ειδικότητες, εκ των οποίων την πλειονότητα των θέσεων συγκεντρώνουν οι εξής τρεις:

- ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, τέσσερις θέσεις,

- ΔΕ Βοηθών Νηπιαγωγών - Βρεφονηπιοκόμων, τρεις θέσεις, και

- ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας, τρεις θέσεις.

Επίσης θα προσληφθούν δύο Νηπιαγωγοί Πανεπιστημιακής και δύο Βοηθοί Μαγείρων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις μίσθωσης έργου, οι οποίες θα έχουν διάρκεια από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Ιουλίου 2013. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210 6632200.

ΕΘΝΟΣ





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Υπεγράφη η προκήρυξη για 704 θέσεις ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. σε νοσοκομεία

02 Μαρτίου 2024, 19:48
Εντός των επόμενων ημερών θα προκηρυχθούν περίπου 100 θέσεις ειδικευμένων ιατρών Φωτό: Pixabay.com Yπεγράφη χθες, Τρίτη ...

ΟΑΣΘ: Προσλήψεις 150 οδηγών - Από σήμερα οι αιτήσεις

27 Νοεμβρίου 2023, 15:13
Από σήμερα Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου, έως και την Πέμπτη 7/12 θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι ...

ΑΣΕΠ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του μεγάλου γραπτού διαγωνισμού

24 Μαϊου 2023, 18:19
- Τέλος στην αγωνία 77.000 υποψηφίων   Το ποσοστό των επιτυχόντων στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ανήλθε ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0