Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Η κλοπή της Ιστορίας μας - Καταγγελία του συγγραφέα Δημήτρη Αλεξάνδρου

Αρχική | Διάφορα | Άρθρα από το Blog μας | Η κλοπή της Ιστορίας μας - Καταγγελία του συγγραφέα Δημήτρη Αλεξάνδρου











Ευχαριστώ τον κ. Παύλο Καρκανίδα (Αυστραλία) για την αποστολή.


"Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί."


Ο διεθνώς γνωστός συγγραφέας των “ΚΑΛΑΣ” & των “ΓΡΕΚΑΝΩΝ” κ. Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο συγγραφέας των “Ξεχασμένων Ελλήνων” και Πρόεδρος του “ΜΑΚΕΔΝΟΥ”, αποκαλύπτει σε αποκλειστική δήλωσή του στο “Νοιάζομαι” πώς οι Σκοπιανοί επιχειρούν να αλώσουν την περίφημη νέα Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας!


“Διαπίστωσα με τα ίδια μου τα μάτια την τρομακτική τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα.



Είχα πληροφορηθεί πως οι Σκοπιανοί με το περιβόητο δήθεν “Μακεδονικό” τους Κογκρέσο, επισκέφθηκαν επίσημα τη νέα υπερσύγχρονη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας και κατάφεραν να δωρίσουν 190 βιβλία της πλαστογραφίας τους, γραμμένα τα περισσότερα στη δήθεν “μακεδονική” γλώσσα τους!!!

Όταν λοιπόν πριν λίγο καιρό πήγα στην Αίγυπτο για τις ανάγκες του νέου μου βιβλίου για τους “ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ” και γυρνώντας από το προσκύνημα στο μοναδικό Σινά πήγα στην πόλη του Μεγαλέξανδρου, την Αλεξάνδρεια και ζήτησα ακρόαση από τους υπεύθυνους της Βιβλιοθήκης.

Οι άνθρωποι μας δέχτηκαν ως αρμόζει σε Έλληνες και τους εξηγήσαμε το τι συμβαίνει και πως από δολιότητα και υστεροβουλία δωρίστηκαν τα πλαστά βιβλία των Σκοπιανών, με σκοπό να επηρεάσουν τους ξένους αναγνώστες που ξαφνικά μέσα στην Ελληνοπρεπή Βιβλιοθήκη θα διαβάζουν ότι ο Αλέξανδρος δεν ήταν Έλληνας, αλλά Σκοπιανός!

Μάλιστα οι Σκοπιανοί δώρισαν και αντίγραφο πολεμικής περικεφαλαίας της εποχής του Μεγαλέξανδρου για να νομιμοποιήσουν την παραχάραξη!!!

Οι υπεύθυνοι έδειξαν αμέσως κατανόηση και υποσχέθηκα από την πλευρά μου μαζί με την Πολιτιστική μας Εταιρία ΜΑΚΕΔΝΟΣ να στείλουμε μεγάλη συλλογή των ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Δημήτρης Αλεξάνδρου








  





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Τζούλια και Ζαγορίτης - Το video!

30 Ιουνίου 2010, 17:36
 Όσα προγήθηκαν του Μουσείου...Δείτε το video του ALTER: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=98azJrAs0ys&w=640&h=505]Αποστολή: Γιώργος Τσιρίκος (Πειραιάς) ...

Ο Jerry Lee Lewis στον Λυκαβηττό - Κερδίστε προσκλήσεις

30 Ιουνίου 2010, 13:44
Jerry Lee Lewis: Ο θρύλος του rock and rollLet's rock n' roll πάρτι, στο ...

«Το ΔΝΤ τελειώνει την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα», της Joanna Kakissis στην International Herald Tribune

30 Ιουνίου 2010, 12:34
30/6/2010Υπό τον τίτλο «Η λιτότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναδιάταξη», η International Herald ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0