Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Ο Αντης Χατζηκωστής είχε προειδοποιηθεί ότι κινδύνευε η ζωή του - Σοκ στην Κύπρο - TO BHMA

Αρχική | Διάφορα | Άρθρα από το Blog μας | Ο Αντης Χατζηκωστής είχε προειδοποιηθεί ότι κινδύνευε η ζωή του - Σοκ στην Κύπρο - TO BHMA
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1094068



Αθήνα - Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010  [ 11:10 ]


Λίγα 24ωρα μετά τη δολοφονία του Αντη Χατζηκωστή, οι έρευνες της αστυνομίας για τους δράστες παραμένουν στο σκοτάδι. Πληροφορίες, ωστόσο, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως ο Κύπριος επιχειρηματίας είχε προειδοποιηθεί πως κινδύνευε η ζωή του.




 Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τα μέσα του συγκροτήματος «Δίας» και τις οποίες δημοσιεύουν τα Νέα, ο Αντης Χατζηκωστής είχε προειδοποιηθεί μέσω φιλικών του προσώπων ότι «κινδύνευε η ζωή του» αλλά δεν έδωσε σημασία. Βάσει αυτών των πληροφοριών, η Αστυνομία εξετάζει τα πρόσωπα που φέρονται να τον είχαν προειδοποιήσει.

 Η κηδεία του Κύπριου επιχειρηματία θα τελεστεί σήμερα στις 14:00 από τον ιερό ναό Αγίων Ομολογητών, στη Λευκωσία.

 Σοκ στην Κύπρο

 Η είδηση της δολοφονίας του Αντη Χατζηκωστή έχει συνταράξει τον πολιτικό κόσμο στην Κύπρο. Είναι ενδεικτικό πως ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας διέκοψε τις εντατικές διαπραγματεύσεις που είχε την Τρίτη με τον Μεχμέτ Αλί Ταλάτ και πήγε στο σπίτι της οικογένειας Χατζηκωστή. Ο κ. Χριστόφιας μίλησε για «σκηνές αρχαίας τραγωδίας» και έδωσε οδηγίες για την τάχιστη διαλεύκανση της υπόθεσης.

 Τη δολοφονία καταδίκασε σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Κύπρου, εκφράζοντας παράλληλα τη συμπαράστασή του στην οικογένεια.

 Ο τηλεοπτικός σταθμός «Σίγμα», ο οποίος ανήκει στο συγκρότημα «Δίας» που διηύθυνε το θύμα, άφησε σαφή υπονοούμενα ότι οι δράστες με την άνανδρη δολοφονία ήθελαν να τρομοκρατήσουν το συγκρότημα και παρουσίασε την είδηση με τον τίτλο «Δεν θα υποκύψουμε στην τρομοκρατία».

 Οι έρευνες της Αστυνομίας

 Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της κυπριακής αστυνομίας Μιχάλη Κατσουνωτό, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα της δολοφονίας ωστόσο «το ενδεχόμενο να είναι πολιτικά, θεωρείται πολύ απομακρυσμένο».

 Οι αρχές ελπίζουν ότι θα βρουν την άκρη από τις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας τόσο της αμερικανικής πρεσβείας όσο και της ΚΥΠ, που βρίσκονται κοντά στον τόπο του εγκλήματος. Πάντως, η Αστυνομία αναζητεί τους δράστες προς όλες τις κατευθύνσεις.

 Όπως δήλωσε ο κ. Κατσουνωτός, η Αστυνομία έχει συγκεντρώσει στοιχεία και καταθέσεις, τα οποία προσδίδουν κάποιες ενδείξεις για τα κίνητρα των δραστών, αλλά «υπολείπεται κάτι από τις ενδείξεις και το μαρτυρικό υλικό, που θα βοηθήσει την Αστυνομία να κάνει το επόμενο βήμα».

 Αν βρεθεί αυτό που υπολείπεται, τόνισε ο κ. Κατσουνωτός, δεν αποκλείεται να υπάρξει και προσαγωγή υπόπτων. Ο ίδιος, απηύθυνε επίσης έκκληση για αποφυγή κρίσεων και εκτιμήσεων, που δεν επιβεβαιώνονται. Ο κ. Κατσουνωτός διαβεβαίωσε, ταυτόχρονα, ότι η Αστυνομία θα αξιοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο για να φθάσει στην ταυτότητα των δραστών.



Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Τζούλια και Ζαγορίτης - Το video!

30 Ιουνίου 2010, 17:36
 Όσα προγήθηκαν του Μουσείου...Δείτε το video του ALTER: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=98azJrAs0ys&w=640&h=505]Αποστολή: Γιώργος Τσιρίκος (Πειραιάς) ...

Ο Jerry Lee Lewis στον Λυκαβηττό - Κερδίστε προσκλήσεις

30 Ιουνίου 2010, 13:44
Jerry Lee Lewis: Ο θρύλος του rock and rollLet's rock n' roll πάρτι, στο ...

«Το ΔΝΤ τελειώνει την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα», της Joanna Kakissis στην International Herald Tribune

30 Ιουνίου 2010, 12:34
30/6/2010Υπό τον τίτλο «Η λιτότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναδιάταξη», η International Herald ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0