Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Βραβεία από τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Τάσο Κοντογιαννίδη σε μαθητές της Σταυρούπολης

Αρχική | Εκπαίδευση | Βραβεία από τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Τάσο Κοντογιαννίδη σε μαθητές της Σταυρούπολης

Βραβεία από τον δημοσιογράφο και συγγραφέα  Τάσο Κοντογιαννίδη σε εισαχθέντες στα ΑΕΙ  και αριστούχους μαθητές και μαθήτριες της ακριτικής Σταυρούπολης Ξάνθης


Πραγματοποιήθηκε  σε ειδική τελετή, στο σχολικό συγκρότημα  της Σταυρούπολης Ξάνθης, η απονομή των βραβείων στους αριστεύσαντες και τους πρωτεύσαντες μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου της πόλης μας, καθώς επίσης και  στους  επιτυχόντες στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, της σχολικής περιόδου 2011-12.

Τα βραβεία ήταν χρηματικά, χορηγία του δημοσιογράφου και συγγραφέα  Τάσου Κοντογιαννίδη και απονέμονται για ενδέκατη συνεχή χρονιά σε δεκαπέντε μαθητές που μοιράστηκαν εφέτος το ποσό των 6.000 ευρώ. Επίσης ο  κ. Κοντογιαννίδης πρόσφερε στο γυμνάσιο και λύκειο έναν  ηλεκτρονικό υπολογιστή για τις ανάγκες τους, χρηματοδότησε τα βιβλία των Αγγλικών  που επιβαρύνουν τους μαθητές και  τις μαθήτριες ενώ διέθεσε  σημαντικό  χρηματικό ποσό για τα συσσίτια των απόρων της  Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης.

Παρέστησαν στην τελετή, ο  αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος ως εκπρόσωπος του μητροπολίτη Ξάνθης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου  Ξάνθης  Χαρ. Δημαρχόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Γρ. Παναγιωτίδης, αστυνομικές και άλλες αρχές και πολλοί γονείς. Παρέστη επίσης ως  εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΑ ο σύμβουλος Χρήστος Κυρίτσης ο οποίος στην ομιλία του απηύθυνε παραινέσεις στους μαθητές.

Στους μαθητές μίλησε και ο χορηγός των βραβείων Τάσος Κοντογιαννίδης ο οποίος συνεχάρη τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ, τονίζοντας, ότι το 50% των μαθητών της περσινής τρίτης Λυκείου της Ακριτικής Σταυρούπολης, πέρασε στα ΑΕΙ και τόνισε ότι η επιτυχία αυτή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση  για όλα τα άλλα σχολεία. Επιτυγχάνεται έτσι, είπε ο ομιλητής,  ο σκοπός και ο στόχος των βραβείων, που είναι η  απόκτηση γνώσεων και η ευγενής άμιλλα μεταξύ των μαθητών, για  την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ  και γενικά για την  πρόοδο και την  προκοπή τους.

Φωτο: Βραβευθέντες  μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και Λυκείου Σταυρούπολης Ξάνθης, με τον χορηγό των βραβείων Τάσο Κοντογιαννίδη,  μετά την εκδήλωση.





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

ΑΠΘ-Νομική: «Χάθηκε» η εξεταστική περίοδος του χειμερινού εξαμήνου

21 Φεβρουαρίου 2024, 16:57
«Η εξεταστική έλαβε τέλος» τονίζεται στην ανακοίνωση των καθηγητών μετά τη συνέλευση  - Η ανακοίνωση ...

ΕΚΠΑ: Σε αναστολή ο υπάλληλος που είχε εμπλοκή στο συμβάν με τον server του Πανεπιστημίου

13 Φεβρουαρίου 2024, 20:29
Το ΕΚΠΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων ο υπάλληλος που, ...

Ποιος πλήρωσε 200.000 ευρώ για να μπλοκάρει τις εξετάσεις των Λυκείων;

30 Μαϊου 2023, 16:55
 Πηγές του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης τις οποίες επικαλείται η ΕΡΤ, μιλούν για 165 εκατομμύρια ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0