Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Επιστολή πρός τον κ. Χρυσοχοΐδη από τη Θεσσαλονίκη

Αρχική | Διάφορα | Άρθρα από το Blog μας | Επιστολή πρός τον κ. Χρυσοχοΐδη από τη Θεσσαλονίκη

 Η επιστολή που ακολουθεί ανήκει στον κ. Δημήτριο Θεοδοσιάδη και απεστάλη σε μένα από τον κ. Παύλο Καρκανίδα (Αυστραλία).


 









Kύριε Χρυσοχοϊδη,

 Ανήκεις στους συμπαθείς υπουργούς της σημερινής κυβερνήσεως τόσο στην όψη όσο και στην συμπεριφορά. Ανήκεις όμως και στην κάστα των πολιτικών, που ποτέ δεν δοκιμάζονται στα δύσκολα, όπως και το χθεσινό στον Άγνωστο Στρατιώτη, που ήλθε σε όλους μας κατακέφαλα.

 Τα δύσκολα κύριε Υπουργέ είναι η τριβή και η εξάσκηση στην συνέπεια των αριθμών και των πράξεων γιατί - και εκεί εντοπίζεται η ειδοποιός διαφορά - η πολιτική και οι πολιτικοί κατά κανόνα κουκουλώνουν τα λάθη, δηλαδή την ασυνέπεια, όχι μόνο με τον λόγο αλλά και με μεγαλύτερα λάθη στην πράξη.

 Σήμερα η πρώτη ασυνέπεια βρίσκεται ανάμεσα στο καλόπιασμα των δημο-κρατών, προοδευτικών και δεν συμμαζεύεται με το να στέλνουμε στον Εισαγ-γελείς τα όργανα της τάξεως, που χαστούκισαν κάποιον εισαγόμενο λωποδύτη, εγκληματία κ.λπ. μέσα στο τμήμα και αντ'αυτού να αφήνουμε να κυκλοφορούν ελεύθεροι κάθε αναρχοαυτόνομοι, αντιεξουσιαστές και βάλε μαζί με τους ινστρούχτορες και φυσικά και τους χρηματοδότες και υποστηρικτές και πάτρωνές τους. Είναι γνωστό, που οδηγεί αυτή η ασυνέπεια και αλίμονο, αν φθάσει με την σημερινή σας πολιτική σε κάποιον εμφύλιο ή κάποιο αντάρτικο.

 Φαντάζομαι κύριε Υπουργέ ότι, συμφωνείτε, πως η εξέλιξη της σημερινής ανοχής θα φέρει μοιραία αιματοχυσίες και ως εκ τούτου η μέχρι σήμερα ανοχή σας πρέπει να μετατραπεί σε αυστηρότητα, για την οποία εγώ θα πρότεινα, προκειμένου να σας απαλλάξω από την άμεση ευθύνη, την για 2-3 χρόνια επαναφορά της θανατικής ποινής κατόπιν πανελληνίου δημοψηφίσματος.

 Το αν θα ψηφίσει ο λαός μας ναι ή όχι σε ένα τέτοιο ερώτημα δεν είναι γνωστό εκ προοιμίου. Αλλά γνωστό εδώ και τώρα είναι πλέον ότι, σε κάθε πόλη της χώρας μας έχουν στηθεί γιάφκες κάτω από τις ευλογίες της αστυνομίας μας, η οποία σε κάθε κλήση για επέμβαση αντιδρά αρνητικά με κάθε απαράδεκτη δικαιολογία. Κάποιες από αυτές τις δικαιολογίες είναι ότι, εκεί «φοιτούν» παιδιά πολιτικών (!), ή  ότι, δεν μπορούν να επέμβουν σε ξένη ιδιοκτησία, αν δεν κλη-θούν προ τούτο. Ακόμα και αν πρόκειται για κατάληψη ιδιοκτησίας απόντος του ιδιοκτήτου.



 Στην Αθήνα εσείς κύριε Υπουργέ γνωρίζετε καλύτερα τα λημέρια σε αντίθεση με εμάς στην Θεσσαλονίκη, που πέρα από το «ευλογημένο» πανεπιστημιακό άσυλο γνωρίζουμε μερικές γιάφκες στο κέντρο της πόλης μας, μία των οποίων εβραϊκής ιδιοκτησίας - κρατήστε αυτό στη μνήμη σας - στην διασταύρωση Βασιλέως Ηρακλείου και Βενιζέλου σε ένα διατηρητέο κτήριο με τρείς ορόφους και ταράτσα διαθέτει ήδη κυλικείο, αίθουσα μαθήσεως και αποθήκη με χιλιάδες άδεια μπουκάλια για . . . ανακύκλωση. Η αίθουσα μαθήσεως χρησιμοποιείται σαν μπαρ με μουσική υπόκρουση από κρουστά, που πολλές φορές ακούγονται και μέχρι το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα του Λ.Π., καθώς τρέμουν και ραγίζουν τα τζάμια στα γραφεία των περιοίκων επαγγελματιών, που δεν τους αφήνουν να δουλέψουν και που εις μάτην παρακαλούν τους αστυνομικούς να κάνουν κάτι. Χρησιμοποιείται όμως κυρίως για μαθήματα αντιεξουσιαστικής δράσεως και όπως συχνά αργά το βράδυ ακούγονται από την ακουστική εγκατάσταση της γιάφκας, η οποία σημειωτέον ονομάζεται Μικρόπολις, περιλαμβάνουν θέματα όπως η εξόντωση των μπάτσων, η φωτιά σε κάδους σκουπιδιών, το σπάσιμο και το κάψιμο βιτρινών, το κάψιμο αυτοκινήτων, η προετοιμασία μολότοφ κ.π.ά. Δεν είναι γνωστό, αν τα μαθήματα αυτά επεκτείνονται και στην χρήση όπλων.

 Έγραψα προηγουμένως για την ιδιοκτησία, γιατί οι περίοικοι και οι γείτονες απορούν πώς μέχρι σήμερα, δεν αντιδρά, αν όχι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, τουλά-χιστον η εβραϊκή κοινότης, μερικά μόνο βήματα πιο πέρα στον ίδιο δρόμο, λες και όλη αυτή η ιστορία όχι μόνο είναι ανεκτή και αρεστή, αλλά καθοδηγείται ως τελούσα υπό την αιγίδα της Ι.Σ.Κ.

 Λέγεται μεταξύ των θυρωρών, γειτόνων κ.λπ. ότι κάποια μέρα ζήτησαν άδεια και εγκαταστάθηκαν απέναντι από την γιάφκα σε κάποιο γραφείο όργανα της αντιτρομοκρατικής για να εποπτεύουν και να παρακολουθούν ποιοί μπαίνουν και ποιοι βγαίνουν από την εν λόγω γιάφκα. Αν είναι αυτό αληθές σίγουρα κύριε Υπουργέ σας ενημερώνουν καλύτερα από εμένα. 'Αν όμως όχι, σίγουρα είναι ότι, σε περαιτέρω έξαρση και όσο η αστυνομία μας αρνείται την ασφάλεια των πολιτών μας, ο κόσμος των καταστηματαρχών και των επαγγελματιών στην γειτονιά της γιάφκας θα αγριέψει με απρόβλεπτα επακόλουθα.

 Για να μην φθάσουμε μέχρις εκεί κύριε Υπουργέ, μακάρι να μπορούσα να εκφρά-σω κάτι περισσότερο από την ευχή μου για την συνέπεια στην δράση σας, αλλά και για την  επιτυχία στην όσο πιο σύντομη γίνεται ανεύρεση των βομβιστών στο Σύνταγμα.  Αλίμονο κύριε Υπουργέ, αν αυτή η ιστορία σφραγίσει σαν ρετσινιά τις 100 πρώτες μέρες σας στην εξουσία!








  





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Τζούλια και Ζαγορίτης - Το video!

30 Ιουνίου 2010, 17:36
 Όσα προγήθηκαν του Μουσείου...Δείτε το video του ALTER: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=98azJrAs0ys&w=640&h=505]Αποστολή: Γιώργος Τσιρίκος (Πειραιάς) ...

Ο Jerry Lee Lewis στον Λυκαβηττό - Κερδίστε προσκλήσεις

30 Ιουνίου 2010, 13:44
Jerry Lee Lewis: Ο θρύλος του rock and rollLet's rock n' roll πάρτι, στο ...

«Το ΔΝΤ τελειώνει την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα», της Joanna Kakissis στην International Herald Tribune

30 Ιουνίου 2010, 12:34
30/6/2010Υπό τον τίτλο «Η λιτότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναδιάταξη», η International Herald ...


Σχολιάστε το άρθρο:



Marios την 21 Ιανουαρίου 2010, 05:43
Σχόλιο από Marios
Για σιγά παιδιά, γιατί ό,τι ΄στραβό γίνεται σ' αυτή τη χώρα φταίνε πάντα οι Εβραίοι!
Αν είναι έτσι όπως τα λέτε γιατί δεν μαζεύεστε να ψάξετε να βρείτε τον ιδιοκτήτη να του μιλήσετε;
Και η αστυνομία τι λέει για όλα αυτά;
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
0
συνολικά: 1 | προβολή: 1 - 1

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0