Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Ποινή κάθειρξης 22,5 ετών επεβλήθη στον «πορτιέρη» για τη δολοφονία του Αυστραλού - Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Αρχική | Διάφορα | Άρθρα από το Blog μας | Ποινή κάθειρξης 22,5 ετών επεβλήθη στον «πορτιέρη» για τη δολοφονία του Αυστραλού - Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
[caption id="" align="aligncenter" width="310" caption="Οι γονείς του άτυχου Ντουζόν Σάμιτ"][/caption]



















 Ποινή κάθειρξης 22,5 ετών επέβαλε χθες το Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο, που συνεδρίασε στη Μυτιλήνη, στον φοιτητή Μ. Αντωνόπουλο για τη δολοφονία του 20χρονου Αυστραλού τουρίστα Ντουζόν Ζάμιτ.



Στους άλλους δύο

Ποινή κάθειρξης, για συνέργεια, 8 ετών και 2 μηνών επιβλήθηκε στον Γ. Χαζηιωάννου και 7 ετών και 6 μηνών στον Δ. Βαρώνο. Και οι τρεις καταδικασθέντες υπέβαλαν έφεση. Οι δύο συνεργοί ζήτησαν και πήραν από το δικαστήριο ανασταλτικό αποτέλεσμα της ποινής και αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της έφεσης, ενώ ο Αντωνόπουλος οδηγήθηκε στη φυλακή. Ανάμεσα στους δράστες της επίθεσης κατά του Ζάμιτ υπήρχε κι ένα τέταρτο άτομο, το οποίο όμως είναι ανήλικο και ως εκ τούτου, θα δικαστεί κεκλεισμένων των θυρών σε δικαστήριο ανηλίκων στη Σύρο.

Ο άτυχος Αυστραλός είχε χάσει τη ζωή του όταν, στις 28 Ιουλίου του 2008, έπεσε θύμα βάναυσου ξυλοδαρμού από τον Αντωνόπουλο κοντά σε κέντρο διασκέδασης στη Μύκονο, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του και τον θάνατό του στη συνέχεια. Ο δράστης εργαζόταν ως «πορτιέρης» σε κλαμπ της περιοχής όταν, μαζί με άλλα τρία άτομα, επιτέθηκε στην παρέα των Αυστραλών, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Ντουζόν.

Στις 2 Αυγούστου, η οικογένεια του θύματος πήρε την απόφαση να αποσυνδεθούν τα μηχανήματα τεχνητής υποστήριξης, καθώς είχαν εκλείψει όλες οι ελπίδες για τη σωτηρία του, δίνοντας ωστόσο ελπίδα σε άλλους ανθρώπους, καθώς δώρισαν τα όργανα του παιδιού τους. Με το πέρας της διαδικασίας, ο πατέρας του Ντουζόν, Ολιβερ Ζάμιτ, ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και δήλωσε απογοητευμένος για το γεγονός ότι δύο άτομα που συμμετείχαν στον δολοφονικό ξυλοδαρμό θα κυκλοφορούν ελεύθερα.

Η μητέρα του 20χρονου, Ρόζμαρι, άρχισε να κάνει δηλώσεις εκφράζοντας ευχαριστίες, ωστόσο δεν μπόρεσε να συνεχίσει, καθώς κατέρρευσε ψυχολογικά.








 





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Τζούλια και Ζαγορίτης - Το video!

30 Ιουνίου 2010, 17:36
 Όσα προγήθηκαν του Μουσείου...Δείτε το video του ALTER: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=98azJrAs0ys&w=640&h=505]Αποστολή: Γιώργος Τσιρίκος (Πειραιάς) ...

Ο Jerry Lee Lewis στον Λυκαβηττό - Κερδίστε προσκλήσεις

30 Ιουνίου 2010, 13:44
Jerry Lee Lewis: Ο θρύλος του rock and rollLet's rock n' roll πάρτι, στο ...

«Το ΔΝΤ τελειώνει την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα», της Joanna Kakissis στην International Herald Tribune

30 Ιουνίου 2010, 12:34
30/6/2010Υπό τον τίτλο «Η λιτότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναδιάταξη», η International Herald ...


Σχολιάστε το άρθρο:



Tony Kyprianou την 25 Ιανουαρίου 2010, 06:04
Σχόλιο από Tony Kyprianou
Συμφωνώ απολύτως με το αθρο 23/01/010. Ερωτώ εάν οι δικαστές είχαν συγγενικά τους πρώσωπα θα ήτο ή ιδια ποινή, οχι θα ήτο πιό καταδικαστέα.
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
0
christiannaloupa την 23 Ιανουαρίου 2010, 07:19
Σχόλιο από christiannaloupa
Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι άλλοι δύο συνεργοί που καταδικάστηκαν σε οκτώ και επτά χρόνια (περίπου) ο καθένας (!!) θα κυκλοφορούν ελεύθεροι μέχρι να εκδικαστεί η έφεση (ένας θεός ξέρει πότε)!
Είναι δυστυχώς γνωστό, ότι μέσα από τους νομικούς ελιγμούς χάνεται η αλήθεια.
Δικαιοσύνη δεν υπάρχει.
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
0
triton την 23 Ιανουαρίου 2010, 06:58
Σχόλιο από triton
ΑΙΣΧΟΣ !!!!
ΟΙ δικαστές θα έπρεπε να ντρέπονται για αυτή την απόφασή τους! Έκριναν με επιείκεια έναν ψυχρό δολοφόνο που αφαίρεσε τόσο εύκολα και αναίτια μια ζωή! Έναν ψευτόμαγκα, έναν νταή της νύχτας που θα έπρεπε να τιμωρηθεί παραδειγματικά!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ! ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
0
συνολικά: 3 | προβολή: 1 - 3

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0