Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Πέθανε το νεογέννητο που νοσηλευόταν με ασιτία

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Πέθανε το νεογέννητο που νοσηλευόταν με ασιτία

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

 

Εχασε τη μάχη το μόλις 34 ημερών μωρό από τη Λέρο που είχε μεταφερθεί με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου


Το μικρό αγοράκι συμπλήρωσε μόλις 34 ημέρες ζωής, αλλά δεν άντεξε παραπάνω και άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Τρίτης στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν από το περασμένο Σάββατο.

Το βρέφος μεταφέρθηκε με συμπτώματα υποθερμίας, δύσπνοιας αλλά και ασιτίας από τη Λέρο στο Ηράκλειο. Με την εισαγωγή του στη Μονάδα Παίδων οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από πολυοργανική ανεπάρκεια και η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή.

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη των λόγων που οδήγησαν το νεογέννητο βρέφος να κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του λόγω της συμπεριφοράς της μητέρας του, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Μαρτυρία - σοκ

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της Λέρου, η 23χρονη μητέρα φέρεται να είχε παραμελήσει το μωρό της, δίνοντας προτεραιότητα στην προσωπική της ζωή. Το βρέφος άρχισε να χάνει βάρος, ενώ στο κορμάκι του είχαν προκληθεί πληγές, αφού η μητέρα του δεν φρόντιζε για την υγιεινή του, όπως αναφέρεται.

Οταν οι αστυνομικοί της ζήτησαν να δώσει εξηγήσεις, η νεαρή μητέρα δεν ήταν σε θέση να απαντήσει με πειστικό τρόπο. Για την υπόθεση ενημερώθηκε αμέσως η αρμόδια εισαγγελική Αρχή που εν τω μεταξύ έδωσε σχετική έγκριση προκειμένου η 23χρονη να συνοδεύσει το μωρό της στην Κρήτη.

ΕΘΝΟΣ





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0