Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Να αυτοκτονήσει αποπειράθηκε ο ιδιοκτήτης του μοιραίου κλαμπ στη Βραζιλία

Αρχική | Ειδήσεις | Κόσμος | Να αυτοκτονήσει αποπειράθηκε ο ιδιοκτήτης του μοιραίου κλαμπ στη Βραζιλία

Ενας εκ των ιδιοκτητών του κλαμπ «Kiss» στο οποίο βρήκαν φρικτό θάνατο 235 νέοι άνθρωποι στη Βραζιλία τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, ανακοίνωσε την Τετάρτη η αστυνομία της Σάντα Μαρία. Ο Ελισάντρο Σπόιρ, ένας από τους δύο ιδιοκτήτες του μοιραίου κέντρου διασκέδασης, αποπειράθηκε να κρεμαστεί ενώ νοσηλευόταν υπό αστυνομική εποπτεία σε νοσοκομείο της βραζιλιανικής φοιτητούπολης.


«Είναι συναισθηματικά κατεστραμμένος» δήλωσε η Λουλιάν Καρούς, αρχηγός της αστυνομίας της Σάντα Μαρία. Ο Ελισάντρο Σπόιρ νοσηλεύεται με αναπνευστικά προβλήματα από τον πυκνό καπνό που γέμισε το κλαμπ αφού εκδηλώθηκε η πυρκαγιά το Σάββατο.

Οταν πήγε στο μπάνιο για να κάνει ένα ντους, ο Σπόιρ αφαίρεσε τον σωλήνα από το τηλέφωνο του ντους, το έδεσε στο παράθυρο και προσπάθησε να κρεμαστεί εξήγησε η αρχηγός. Ενας αστυνομικός τον πρόλαβε προτού δέσει τον λαιμό του με το άλλο άκρο του σωλήνα.

Εκτός του Σπόιρ, η αστυνομία έχει συλλάβει και τον έτερο ιδιοκτήτη του «Kiss», Μάουρο Χόφμαν. Επίσης κρατούνται ο Μαρσέλο ντε Χεσούς ντος Σάντος, τραγουδιστής του συγκροτήματος που εμφανιζόταν το βράδυ του Σαββάτου στο κλαμπ και ο παραγωγός του όλου σόου Λουσιάνο Μπονία.

Τουλάχιστον 100 από τους νεκρούς στο κλαμπ ήταν φοιτητές στο Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο της Σάντα Μαρία, ανακοίνωσε την Τετάρτη το ίδρυμα.

Εκτός από τους 235 νεκρούς άλλοι 82 άνθρωποι νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας, με 75 από αυτούς να είναι σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσαν αξιωματούχοι του υπουργείου Υγείας.

ΤΑ ΝΕΑ

 





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Μπάιντεν: Πώς βγήκε εκτός εκλογικής μάχης σε 48 ώρες

22 Ιουλίου 2024, 12:20
 – Όλο το παρασκήνιο     Η σιγουριά που έβγαζε το εκλογικό επιτελείο του Μπάιντεν την Παρασκευή, ...

Microsoft: Έπεσαν τα συστήματα της σε όλο τον κόσμο - Χάος στα αεροδρόμια

19 Ιουλίου 2024, 13:20
Εκτός λειτουργίας τα συστήματα σε όλο τον κόσμο λόγω προβλήματος που φαίνεται να συνδέεται ...

Ευρωκοινοβούλιο: Επανεκλογή φον ντερ Λάιεν στην Κομισιόν με 401 ψήφους

18 Ιουλίου 2024, 17:28
Την στήριξαν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, οι Σοσιαλιστές και το μεγαλύτερο μέρος των Πρασίνων, ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0