Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Χειροπέδες στον δράκο των βορείων προαστίων

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Χειροπέδες στον δράκο των βορείων προαστίων

3 ΒΙΑΣΜΟΙ


Εκμεταλλευόταν τις απεργίες στα μέσα μαζικής μεταφοράς για να προσελκύσει ανυπεράσπιστες γυναίκες.


Σύμφωνα με την αστυνομία ο Ν. Κουρέας έχει προχωρήσει σε περισσότερες από 10 επιθέσεις σε βάρος γυναικών

Με ευγενικό τρόπο, προσφερόταν να τις μεταφέρει στον προορισμό τους. Αντ' αυτού, τις οδηγούσε σε ερημικές τοποθεσίες, όπου με βία και απειλές με κατσαβίδι και άλλα αιχμηρά αντικείμενα ασελγούσε σε βάρος τους... Στη συνέχεια, τις εγκατέλειπε, αφού τις λήστευε.

Ο 31χρονος «δράκος του Διονύσου» συνελήφθη χθες από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Νέας Ερυθραίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, ο συλληφθείς έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης τριών βιασμών που έγιναν στην περιοχή του Διονύσου τα τελευταία τέσσερα χρόνια σε βάρος μιας 18χρονης, μιας 42χρονης και μιας 65χρονης γυναίκας. Ο ίδιος ο 31χρονος μάλιστα ομολόγησε τις πράξεις του και αναγνωρίστηκε από τα θύματά του.

Οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση κάνουν λόγο για περισσότερες από 10 ασέλγειες σε βάρος γυναικών. Για τον λόγο αυτό, με σχετική εισαγγελική διάταξη, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του, προκειμένου να αναγνωριστεί από τα θύματά του.

Εχει πέντε παιδιά!

Πρόκειται για τον Νικόλαο Κουρέα του Πολυζώη και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και κατοικεί στο Κορωπί Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος δούλευε ως εποχικός οδοκαθαριστής στον Δήμο Κορωπίου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι παντρεμένος και έχει πέντε παιδιά! Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή, τετελεσμένου και σε απόπειρα, καθώς και της ληστείας κατά συρροή.

Ο Κουρέας κυκλοφορούσε στην ευρύτερη περιοχή Αγίου Στεφάνου, Ερυθραίας και Διονύσου. Η Αστυνομία καλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με τη δράση του να επικοινωνήσει με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

MΑΡΙΑ ΨΑΡΑ

ΕΘΝΟΣ





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0