Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Ελεύθερος ο μικρός Ιθαν, νεκρός ο απαγωγέας

Αρχική | Ειδήσεις | Κόσμος | Ελεύθερος ο μικρός Ιθαν, νεκρός ο απαγωγέας

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΑΛΑΜΠΑΜΑ

 

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 5χρονου Ιθαν στην Αλαμπάμα, ο οποίος κρατείτο όμηρος από έναν 65χρονο για έξι ημέρες σε υπόγειο.


Ο μικρός απελευθερώθηκε χθες και, σύμφωνα με τις Αρχές, αφότου έσμιξε με τη μητέρα του είναι χαμογελαστός και παίζει με τον αγαπημένο του παιχνίδι, ένα δεινόσαυρο.

Οπως αναφέρει το CNN, ο απαγωγέας είναι νεκρός, ωστόσο οι αξιωματικοί της αστυνομίας δεν έδωσαν λεπτομέρειες για την επιχείρηση που απελευθέρωσε το αγοράκι, ενώ ο απαγωγέας πυροβολήθηκε.

Ο ειδικός επιθεωρητής του FBI, Στιβ Ρίτσαρντσον, επισκέφθηκε τον Ίθαν στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο με υψηλή ασφάλεια.

«Είναι καλά. Γελάει, κάνει αστεία, παίζει, τρώει», δήλωσε ο Ρίτσαρντσον σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε αργά το βράδυ.

Ο σερίφης της κομητείας Ντέιλ, Γουόλι Όλσον, δεν έδωσε λεπτομέρειες για την διάσωση του Ίθαν, και όταν ρωτήθηκα αν το αγοράκι είδε τον απαγωγέα του, τον 65χρονο Τζίμι Λι Ντάικς, ο οποίος σκοτώθηκε κατά την επιχείρηση, ο Όλσον απάντησε ότι «είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί. Έχει αντέξει πολύ».

Οι Αρχές τόνισαν ότι θα συνεχίσουν τις έρευνες στον τόπο της απαγωγής για μερικές ημέρες ακόμη. Το γραφείο του σερίφη ανέφερε ότι πυροτεχνουργεί εξετάζουν το υπόγειο για τυχόν εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Νωρίτερα, ο Ρίτσαρντσον επεσήμανε ότι μία ομάδα του FBI έφτασε στο σημείο να πάρει πίσω τον Ίθαν, έπειτα από αποτυχημένες διαπραγματεύσεις με τον απαγωγέα, ο οποίος φέρεται να κρατούσε όπλο. Από την πλευρά του ο σερίφης τόνισε ότι ήταν πολύ δύσκολο να ασχοληθεί κανείς με τον Ντάικς, ακόμη και να επικοινωνήσει μαζί του μέχρι χθες.

Πιστεύοντας ότι το παιδί βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο, η ομάδα του FBI έκανε έφοδο στο υπόγειο στις 03.12 το μεσημέρι (τοπική ώρα) και διασώζοντας το 5χρονο παιδί.

Την περασμένη Τρίτη ο 65χρονος, συνταξιούχος οδηγός φορτηγού και βετεράνος του Βιετνάμ, ανέβηκε σε ένα σχολικό λεωφορείο και σκότωσε τον οδηγό. Στη συνέχεια διέφυγε κρατώντας όμηρο το παιδί καταφεύγοντας σε αυτοσχέδιο καταφύγιο στο υπόγειο του σπιτιού του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπήρχε καμία σχέση μεταξύ του δράστη και του παιδιού.

ΕΘΝΟΣ





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Μπάιντεν: Πώς βγήκε εκτός εκλογικής μάχης σε 48 ώρες

22 Ιουλίου 2024, 12:20
 – Όλο το παρασκήνιο     Η σιγουριά που έβγαζε το εκλογικό επιτελείο του Μπάιντεν την Παρασκευή, ...

Microsoft: Έπεσαν τα συστήματα της σε όλο τον κόσμο - Χάος στα αεροδρόμια

19 Ιουλίου 2024, 13:20
Εκτός λειτουργίας τα συστήματα σε όλο τον κόσμο λόγω προβλήματος που φαίνεται να συνδέεται ...

Ευρωκοινοβούλιο: Επανεκλογή φον ντερ Λάιεν στην Κομισιόν με 401 ψήφους

18 Ιουλίου 2024, 17:28
Την στήριξαν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, οι Σοσιαλιστές και το μεγαλύτερο μέρος των Πρασίνων, ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0