Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Ασθενής κάηκε δεμένος στο ψυχιατρείο Τρίπολης

Αρχική | Υγεία | Ασθενής κάηκε δεμένος στο ψυχιατρείο Τρίπολης

Ο 34χρονος βρέθηκε απανθρακωμένος στο κρεβάτι του

 

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα νωρίς το πρωϊ,  ασθενής στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο δωμάτιο όπου κοιμόταν, από άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής αιτία.

Ο 34χρονος βρέθηκε από τους πυροσβέστες απανθρακωμένος και δεμένος στο κρεβάτι του. Όταν έφθασε η Πυροσβεστική η φωτιά είχε ήδη σβήσει, ενώ το θύμα που βρέθηκε δεμένο έφερε εγκαύματα μόνο στο κάτω μέρος του σώματός του.

Επί τόπου έφτασε ιατροδικαστής, καθώς και το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρίπολης, που διενεργεί προανάκριση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ( Το Βήμα)  οι πυροσβέστες δεν αποκλείουν το δυστύχημα να προκλήθηκε από κάποιο αναμμένο τσιγάρο, όπως συμβαίνει συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις, ωστόσο το γεγονός ότι ο ασθενής ήταν δεμένος προκαλεί ερωτήματα.

Για το λόγο αυτό, της υπόθεσης έχει επιληφθεί και η Αστυνομία, η οποία θα διερευνήσει τις συνθήκες που επέβαλαν ο άτυχος 34χρονος να νοσηλεύεται δεμένος και αν αυτή η μεταχείριση από τους υπευθύνους του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου ήταν νόμιμη.

voria.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

«Καμπανάκι» Τσιόδρα: Η αμφισβήτηση των εμβολιασμών έχει συνέπειες

07 Μαρτίου 2024, 19:15
 - Δεν δικαιολογούμαστε να έχουμε επιδημίες ιλαράς το 2024     Φωτό: Pixabay.com Στην Ελλάδα, από την αρχή ...

Χειροπέδες σε γιατρό Κέντρου Υγείας - Έδινε ψεύτικες βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

02 Μαρτίου 2024, 18:34
 Ηλεία   Ο γιατρός είχε συνάψει συμφωνία με "ιατρικούς επισκέπτες" συγκεκριμένης φαρμακευτικής εταιρείας, για να συνταγογραφεί ...

Δωρεάν απογευματινά χειρουργεία για 50.000 ασθενείς

26 Φεβρουαρίου 2024, 21:45
Φωτό: Pixabay.com Καϊτανίδου Μάρθα Την αξιοποίηση 60 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για να μην ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0