Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Ελεύθερος ο ένας από τους ομήρους του Ριζάι - απελευθερώθηκαν με γερανό έξι φύλακες

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Ελεύθερος ο ένας από τους ομήρους του Ριζάι - απελευθερώθηκαν με γερανό έξι φύλακες

Δραματική έκκληση από τον δικηγόρο του

 

Μίνα Μουστάκα

Eλεύθερος είναι από το μεσημέρι ένας από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που ήταν ανάμεσα στους ομήρους που κρατάει ο βαρυποινίτης Αλκετ Ριζαι στις φυλακές του Μαλανδρίνου.


Αγνωστο, προς το παρόν, παραμένει αν ο σωφρονιστικός κατάφερε να διαφύγει μόνος του η αν τον άφησε να φύγει ο Ριζάι.


Ωστόσο, σύμφωνα με τη δική του μαρτυρία υπό καθεστώς ομηρίας παραμένουν άλλοι πέντε συνάδελφοι του και μαζί με τον Ριζάι είναι άλλοι δυο κρατούμενοι.


Η διαπραγμάτευση με τον βαρυποινίτη συνεχίζεται και η εντολή πάνω στην οποία κινούνται οι αρμόδιοι φέρεται να είναι «αφήστε τον να κουραστεί».


Στο μεταξύ πριν από λίγο, με γερανό απεγκλωβίστηκαν άλλοι έξι σωφρονιστικοί υπάλληλοι,οι οποίοι δεν ήταν όμηροι, αλλά παρέμεναν εγκλωβισμένοι στο χώρο των φυλακών


Ο βαρυποινίτης κρατάει ομήρους από το Σάββατο το βράδυ σωφρονιστικούς υπαλλήλους και μαζί με δύο συνεργούς του και με την απειλή αυτοσχέδιων μαχαιριών ζητάει αυτοκίνητο για να αποδράσει.


Υπενθυμίζεται ότι ο αλβανικής υπηκοότητας κακοποιός είχε αποδράσει μαζί με το Βασίλη Παλαιοκώστα με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού. Σε επιφυλακή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.


Η κατάσταση περιγραφόταν σε τόσο οριακή κατάσταση που ο δικηγόρος του Ριζάι του απηύθυνε σε δραματικό τόνο έκκληση να δώσει τέλος στην ομηρεία: «Αλκέτ, σε παρακαλώ θερμά να δώσεις άμεσα τέλος στην ομηρεία αθώων ανθρώπων. Προστάτευσε τη ζωή τους και τη σωματική τους ακεραιότητα αλλά και τη ζωή σου και τον εαυτό σου. Με λογική και ψυχραιμία παράδωσε τα όπλα και τα εκρηκτικά και τελείωσέ το.


»Σε παρακαλώ και σαν δικηγόρος σου και σαν φίλος σου μετά τα τόσα χρόνια της συνεργασίας μας και τις δίκες και τους αγώνες και τις αγωνίες που περάσαμε τόσο για εσένα όσο και για τη Σούλα. Στο ζητώ σαν χάρη... Σάκης» ανέφερε το μήνυμα που έστειλε στον Ριζάι ο δικηγόρος του Σάκης Κεχαγιόγλου.

ΤΑ ΝΕΑ





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0