Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

H φούσκα της Γερμανίας ...!

Αρχική | Τα δικά σας άρθρα | H φούσκα της Γερμανίας ...!

Γράφει ο Eponimos-Gianis Anonimos


Ο γίγαντας με τα ξύλινα πόδια !!!

Μέχρι και το τέλος του εικοστού Αιώνα , η δύναμη των χωρών , προσμετράτο με την ετοιμότητα καί την αποφασιστικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων .

Οι Γερμανοί , έχασαν δύο παγκόσμιους πολέμους ( που οι ίδιοι προκάλεσαν ) στα πεδία των μαχών .

Μπαίνοντας στον εικοστό πρώτο Αιώνα '' ξεκίνησαν '' έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο , παρασυρόμενοι από ιδιωτικά κεφάλαια , που στην βάση τους , δεν έχουν Πατρίδα , θέλοντας να μπουν στη διαδικασία ενός ( πλέον ) οικονομικού ολοκαυτώματος . 'Αφρονα πολιτικά ανδρείκελα , τύπου Μέρκελ και Σόϊμπλε , μη λαμβάνοντας υπ' όψιν , σόφρωνες Γερμανικές φωνές , με μόνη συνιστώσα την οικονομική εξαθλίωση των Λαών , νομίζουν ότι μπορούν να καταλάβουν αυτή την φορά τον κόσμο , όχι με τα όπλα , αλλά με το χρήμα , αρχίζοντας ως συνήθως από την 'Ηπειρο που τους γέννησε , την Εύρώπη .

Μέσα σε πενήντα χρόνια , ξέχασαν τον όλεθρο που σκόρπισαν , τις συμφορές καί τις καταστροφές που προκάλεσαν σε όλο τον κόσμο , ακόμη και στη δική τους χώρα , αλλά το κυριότερο , ξέχασαν ότι μετά την λήξη του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου , η χώρα τους , καθώς καί η 'Ιαπωνία , υπέγραψαν την ισόβια κατοχή τους , από τις δυνάμεις που βγήκαν νικήτριες από αύτόν τον πόλεμο .

Οί άνθρωποι που '' γνωρίζουν ''  το ξέρουν καλά αύτό . Η ισόβια κατοχή , συνίσταται σε ισόβιο στρατιωτικό αποκλεισμό ΑΠΑΞ . Δεν υπάρχουν Γερμανικές στρατιωτικές δυνάμεις , όχι σε άλλες χώρες , αλλά ούτε στην ίδια τους τη χώρα . Αύτό το γνωρίζουν καλά οί κυβερνώντες τους , γι αυτό καί δεν λαμβάνουν μέρος σε καμμία γεωπολιτική λήψη αποφάσεων ανά τον κόσμο . Ψέλλισμα της Κυρίας Μέρκελ για συμμετοχή στα λάφυρα της Λιβύης , σήμανε άτακτη υποχώρηση , στη σφαλιάρα των Αμερικανών μέσω του ΝΑΤΟ .

Η οικονομική δύναμη της Γερμανίας , είναι η εκδίκηση των Εβραίων , για τα σαπούνια που έφτιαξαν από τα σώματά τους , στα κρεματόρια του 'Αουσβιτς .

Η  ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ !!!

Η εκδίκηση , είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο ... καί οί Εβραίοι , αύτό το μενού το γνωρίζουν καλά .

Οί Γερμανοί νόμιζαν , ότι ρίχνοντας το τείχος τού Μίσους , ξαναέγιναν παντοδύναμοι , έχοντας πίσω τους έναν Λαό , ογδόντα εκατομμυρίων περίπου . 'Επεσαν στην παγίδα που τούς έστησαν οί '' αγορές ''  καί έγιναν οι εκφραστές τους , μη υπολογίζοντας , ότι αύτόματα στην ούσία , έγιναν καί οί υπάλληλοι των Εβραίων , εκφράζοντας την ίδια την παγκοσμιοποίηση .

'Οτι ώρα θέλουν οί '' αγορές '' , διαλύουν την Γερμανία , σε δέκα κρατίδια .

Ο Εύρωπαϊκός οίκονομικός πόλεμος , στην ούσία είναι ο πόλεμος των αγορών , εναντίον αδυνάτων οίκονομικά Εύρωπαϊκών χωρών , προς πλήρη επικράτηση στη Γηραιά 'Ηπειρο , με κύριο έκφραστή τους , το κράτος της Γερμανίας . Οί Γερμανοί , διψασμένοι για έστω μία νίκη , έδωσαν γη καί ύδωρ γι αυτόν τον σκοπό , προσδοκώντας ένα στραβοπάτημα , για να επωφεληθούν .

Γιά μιά ακόμη φορά όμως , έχουν κολλήσει στον '' Ρωσικό χειμώνα '' , μη λαμβάνοντας υπ' όψιν τους , ότι Εύρώπη δίχως Ρωσία ... δεν υπάρχει .

Μία ακόμη ήττα τους είναι στα σκαριά ... καί με το πρόσχημα της αδιαλλαξίας τους , θα υποστούν σύντομα , τα οδυνηρά αποτελέσματα γιά το σήκωμα τού κεφαλιού τους ... καί αύτή τη φορά , η ισοπέδωση τους θα είναι παντελής !!!

Ο κόσμος θα αλλαλάζει τη νέα πτώση της Γερμανίας , μη γνωρίζοντας , ότι η μεγαλύτερη Αμερικανική βάση εκτός ΗΠΑ , είναι εγκατεστημένη στα έγκατα της Γερμανικής γης .

Το Γερμανικό κράτος είναι μιά οίκονομική φούσκα , που θα σκάσει όταν οι '' αγορές '' αποφασίσουν οτι δεν το χρειάζονται άλλο .

 

Τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο της Κύπρου καί της Ελλάδας , φρονώ ότι είναι η αρχή του τέλους της Γερμανίας .

Κανένας δεν πρόκειται να αφήσει τη Γερμανία να διαχειριστεί αυτόν τον πλούτο . Ούτε οί Αμερικανοί , ούτε οί Ρώσοι , ούτε οι '' αγορές '' ... αυτό είναι δεδομένο .

'Ολοι περιμένουν αυτόν , που θα κάνει την πρώτη κίνηση στην πολιτική σκακιέρα .

Απ' ό,τι φαίνεται , αύτή την κίνηση την έκαναν πρώτοι οί Γερμανοί , πέφτοντας στην παγίδα που τούς έστησαν ... ??? με την δήμευση καταθέσων της Κύπρου  ( έχοντας υπ' όψιν τους , την δουλικότητα των Ελληνικών Κυβερνήσεων που διόρισαν , εξαπατώντας την ψήφο τού Ελληνικού Λαού γιά Ανεξαρτησία καί Αύτοδιάθεση , κάτι που έπραξαν άλλωστε καί με την πρόσφατα εκλεγμένη Κυπριακή Κυβέρνηση , κλέβοντας καί την ψήφο τού Κυπριακού Λαού ) .

Αύτό ήταν το Μέγα Λάθος τους.

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗ ΡΩΣΙΑ !!!

Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ '' ΠΝΙΓΜΕΝΗ '' ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ !!!

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ '' ΠΝΙΞΟΥΝ '' ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ !!!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΟΦΕΛΟΣ !!!

Οί εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές ... και αν κάποιος ανατρέξει στις δηλώσεις τού Γιουνκέρ , που ανέφερε ότι ο πόλεμος ακόμη καί με όπλα , είναι πάνω από το κεφάλι της Εύρώπης , τότε καταλαβαίνει το μέγεθος της αλλοφροσύνης των Γερμανών κυβερνώντων , καθ' ότι όλοι γνωρίζουν πως , η Γερμανία είναι '' ο άνθρωπος μπροστά '' άλλων συμφερόντων !!!

Το ΟΧΙ των Κυπρίων , είναι η αρχή τού Τέλους γιά την Γερμανία , ενός γίγαντα με ξύλινα πόδια .

Η απάντηση στον Κο Σόϊμπλε , ότι λυπάται τον Κυπριακό Λαό , είναι η ίδια ...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ !!!

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ !!!

 





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Μια Αλφαβήτα ο δρόμος του Κορωνοϊού - Της Μαρίας Παπαδοπούλου

18 Ιουλίου 2021, 13:24
Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον συντάκτη τους και δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την ...

200 χρόνια ελευθερίας 1821-2021 - Της Μαρίας Παπαδοπούλου

07 Απριλίου 2021, 23:51
 Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον συντάκτη τους και δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την ...

Ένα δάκρυ για τον Ντιέγκο - Του Δημήτρη Σουλιώτη

06 Δεκεμβρίου 2020, 05:10
Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή… Ακούγοντας την είδηση του θανάτου του ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0