Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Εξηγήσεις από τον Μ.Χρυσοχοΐδη για τον Μανώλη Γλέζο - «Συγγνώμη» από τους αστυνομικούς -in.gr

Αρχική | Διάφορα | Άρθρα από το Blog μας | Εξηγήσεις από τον Μ.Χρυσοχοΐδη για τον Μανώλη Γλέζο - «Συγγνώμη» από τους αστυνομικούς -in.gr









http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1113465&lngDtrID=24405/03/10 19:12  



















«Ατυχές περιστατικό»


Eurokinissi
Μετά την επίθεση με δακρυγόνα στον Μανώλη Γλέζο








Αθήνα 
 
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο











 
 

«Το περιστατικό με το Μανώλη Γλέζο ήταν ατυχές και σε καμιά περίπτωση στοχευμένο. Ήταν μέρος προσπάθειας της Αστυνομίας να περιορίσει τα επεισόδια» αναφέρει στη σελίδα του στο twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Αντιπροσωπεία των αστυνομικών επισκέφθηκε τον κ. Γλέζο στο νοσοκομείο και του ζήτησαν συγγνώμη για το περιστατικό.

Η αντιπροσωπεία τού επέδωσε και την κάτωθι επιστολή:



«Αγαπητέ Κύριε Γλέζο, με αισθήματα έντονης ανησυχίας και αγανάκτησης πληροφορηθήκαμε ότι κατά τη διάρκεια της ειρηνικής εκδήλωσης διαμαρτυρίας των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, χρησιμοποιήθηκαν και πάλι συνάδελφοι μας στον άχαρο ρόλο της καταστολής, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ο άνθρωπος σύμβολο των αγώνων του λαού μας, εσείς που έχετε άλλωστε συμπαρασταθεί και στηρίξει τους αγώνες μας.

»Δεχθείτε τις ειλικρινείς μας ευχές για ταχεία ανάρρωση. Χίλια συγγνώμη».

Έρευνα για τον Γ.Παναγόπουλο

 Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι διενεργείται έρευνα από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για την επίθεση εναντίον του προέδρου της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου.

Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας επίσης αναφέρεται ότι από τις αστυνομικές δυνάμεις προσήχθησαν συνολικά 12 άτομα για τα επεισόδια στο χώρα μπροστά από τον Αγνωστο Στρατιώτη.

Από τους 12 συνελήφθησαν τελικά οι πέντε.

Για το περιστατικό, κατά το οποίο ο Μανώλης Γλέζος δέχθηκε χημικά στο πρόσωπο, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: «[...] στο χώρο μπροστά από το Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη ομάδες άγνωστων ατόμων προκάλεσαν επεισόδια και επιδόθηκαν σε φθορές, ενώ προπηλάκισαν και του Ευζώνους της Προεδρικής Φρουράς. Αστυνομικοί που έσπευσαν άμεσα στο σημείο προχώρησαν στη σύλληψη ενός ατόμου, το οποίο συμμετείχε στα επεισόδια και κρατούσε καδρόνι.

» Όταν ομάδα ατόμων κινήθηκε κατά των αστυνομικών προσπαθώντας να απελευθερώσει τον συλληφθέντα, οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν περιορισμένη χρήση δακρυγόνων κατά των ατόμων που εναντιώνονταν στη σύλληψή του, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναπνευστική δυσφορία στον κ. Μανώλη Γλέζο, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο».

Newsroom ΔΟΛ





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Τζούλια και Ζαγορίτης - Το video!

30 Ιουνίου 2010, 17:36
 Όσα προγήθηκαν του Μουσείου...Δείτε το video του ALTER: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=98azJrAs0ys&w=640&h=505]Αποστολή: Γιώργος Τσιρίκος (Πειραιάς) ...

Ο Jerry Lee Lewis στον Λυκαβηττό - Κερδίστε προσκλήσεις

30 Ιουνίου 2010, 13:44
Jerry Lee Lewis: Ο θρύλος του rock and rollLet's rock n' roll πάρτι, στο ...

«Το ΔΝΤ τελειώνει την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα», της Joanna Kakissis στην International Herald Tribune

30 Ιουνίου 2010, 12:34
30/6/2010Υπό τον τίτλο «Η λιτότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναδιάταξη», η International Herald ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0