Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Αρχική | Ελεύθερος χρόνος | Κινηματογράφος | Νέες Ταινίες | Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2013
Τρεις ταινίες αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες, καθώς τα βλέμματα των κινηματογραφόφιλων είναι στραμμένα στις Κάννες. Παρ' όλα αυτά, μάλλον άσχημα είναι τα νέα από το ελληνικό box office: πολύ λίγα ήταν τα εισιτήρια που κόπηκαν και ακόμα και ο πολυαναμενόμενος Γκάτσμπυ βρέθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην κορυφή του box office με μόλις 30.000 εισιτήρια.

Νομοταγείς Πολίτες

Πρώην εγκληματίας (Αλ Πατσίνο) αποφυλακίζεται έχοντας εκτίσει την ποινή του για τη δολοφονία του γιου ενός μεγαλοκακοποιού (Μαρκ Μαργκώλης). Έξω από το σωφρονιστικό κτίριο τον περιμένει ο φίλος του  (Κρίστοφερ Γουόκεν), στον οποίο έχει ανατεθεί ως τελευταία αποστολή να τον σκοτώσει εντός 24ωρου. Βρίσκουν και το τελευταίο μέλος της παλιάς συμμορίας τους (Άλαν Αρκιν) τον βγάζουν από το γηροκομείο και ξεκινάνε για μια τελευταία «δουλειά». Σύμφωνα με τους ξένους κριτικούς τρεις ιδιαίτερα ταλαντούχοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στην ταινία, αλλά το σενάριο δεν τους βοηθά να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Σκηνοθεσία: Φίσερ Στίβενς
Πρωταγωνιστούν: Αλ Πατσίνο, Κρίστοφερ Γουόκεν, Άλαν Άρκιν

Fast & Furious 6

Οι Μαχητές των Δρόμων... μετακομίζουν στο Λονδίνο, όπου ο Ντομ και η παρέα του θα κληθούν να εξουδετερώσουν έναν γκάνγκστερ με αντάλλαγμα την ασυλία τους. Μόνο για τους φαν της συγκεκριμένης σειράς ταινιών και των γρήγορων αυτοκινήτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βιν Ντίζελ δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του ότι θα του άρεσε να γυρίσουν το 7ο Fast & Furious στην Ελλάδα.

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Λιν
Πρωταγωνιστούν: Βιν Ντίζελ, Πολ Γουόκερ, Ντουέιν Τζόνσον

Ο κλέφτης ροδάκινων

Κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, το 1918, σ' ένα στρατόπεδο στην πόλη Τέρνοβο, στη Βουλγαρία, ένας αιχμάλωτος πολέμου, ο Σέρβος λοχαγός Ίβο, εισβάλλει στον οπωρώνα ενός συνταγματάρχη και κλέβει ροδάκινα. Σε μια παράνομη επιδρομή συναντά τη νεαρή γυναίκα του συνταγματάρχη και διοικητή του στρατοπέδου. Ανάμεσα στους δύο νέους γεννιέται ένας έρωτας. Η βουλγαρική ταινία του Βέλο Ράντεφ του 1964 προβάλλεται σε επανέκδοση.

Σκηνοθεσία: Βέλο Ράντεφ
Πρωταγωνιστούν: Μιχαήλ Μιχαήλοφ, Νεβένα Κοκάνοβα, Ράντε Μάρκοβις

Newsroom ΔΟΛ

in.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Σινεμά: "Το Κοστούμι" - Κριτική Ελισσαίου Βγενόπουλου

29 Μαϊου 2022, 21:11
Πρόβα επιβίωσης -Δεν είναι τέχνη είναι τεχνική, ψιθυρίζει ο ήρωας μας και εννοεί ότι χρειάζεται, ...

Σινεμά: Οι ταινίες της εβδομάδας από 28/4/22 - Κριτική Γιάννη Ζουμπουλάκη

29 Απριλίου 2022, 20:37
 – Λίαμ Νίσον χωρίς μνήμη Μια μόνο νέα ταινία ξεχωρίζει από σήμερα στις αίθουσες όπου ...

Όσκαρ 2022*: Οι ταινίες που πρωταγωνίστησαν - Του Ελισσαίου Βγενόπουλου

01 Απριλίου 2022, 20:44
Η «έκπληξη» που όλοι είχαν προβλέψει. Σε μια επιτυχημένη τελετή,  η ταινία  CODA  της Apple ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0