Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Είναι κανών των ανικάνων τον ικανόν να κάνουν νάνον - Του Παύλου Καρκανίδα, Σίδνεϋ

Αρχική | Τα δικά σας άρθρα | Είναι κανών των ανικάνων τον ικανόν να κάνουν νάνον - Του Παύλου Καρκανίδα, Σίδνεϋ

-Οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης οι οποίοι ασυστόλως και διαρκώς κατηγορούν τον πρωθυπουργό κ. Α. Σαμαρά σε όλα και για όλα, είναι όλοι πολύ κατώτεροί του και εντελώς ανίκανοι και επομένως και επικίνδυνοι να κυβερνήσουν τη χώρα. Αυτή είναι η δική μου γνώμη. Αυτό πιστεύει και ο Ελληνικός Λαός, όταν στις δημοσκοπήσεις ερωτώντες να απαντήσουν ποιόν πιστεύουν πώς είναι ο πιο κατάλληλος για πρωθυπουργός, 45% απαντούν ο κ. Σαμαράς και δεύτερον και με μεγάλη απόσταση τον κ. Τσίπρα με 29% . Επομένως η λογική λέει, ότι ο Ελληνικός λαός πρέπει να ψηφίσει με αυτά τα ίδια ποσοστά στις επόμενες εκλογές. Επειδή με αυτά τα ποσοστά (45%) ο κ. Σαμαράς ασκεί πολιτική του κόμματος της Ν.Δ. Και αντιστοίχως ο κ Τσίπρας με αυτά τα ποσοστά (29%) ασκεί πολιτική του Σύριζα.

-Οφείλει ακόμη ο Ελληνικός λαός να καταψηφίσει στις επόμενες εκλογές το καταστροφικό, βάρβαρο, ρατσιστικό, ξενόφερτο και ατιμωτικό ναζιστικό κόμμα που είναι λύκος με ένδυμα προβάτου, και να αρνιέται τα ψίχουλα που του παρέχει με αντάλλαγμα την ψήφο του. Ώστε αυτό το κόμμα που ντροπιάζει διεθνώς την Ελλάδα και τα ιδανικά του Ελληνισμού να μην ξαναμπεί στη Βουλή των Ελλήνων. Ακόμη η κυβέρνηση πρέπει να ξέρει τις αιτίες που μπήκε και πως αλλιώς θα βγει. Μπήκε επειδή το έθρεψαν τρείς βασικοί λόγοι: H οικονομική κρίση και η εξ αυτής ανεργία, η διαφθορά, και η κοινωνική κρίση και ανασφάλεια λόγω της μεγάλης εισροής λαθραίων μεταναστών. Όταν αυτοί οι τρείς αιτίες εκλείψουν, το κόμμα αυτό θα “πεθάνει” λόγω ασιτίας.

-Ποτέ πάλι ναζισμός. Και ποτέ πάλι κομμουνισμός. Και τα δύο δολοφονούσαν σωματικά και ηθικά εκατομμύρια ανθρώπους. Και τα δύο δικτατορικά καθεστώτα εγκαταστάθηκαν με δόλο και με τη βία, και κυβέρνησαν με τη βία καταπατώντας την ελευθερία του λόγου και όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Και τα δύο κατάστρεψαν τις χώρες στις οποίες επιβλήθηκαν.

-Οι πρόγονοί μας εφεύραν την Δημοκρατία. Αυτήν έχουν ασπασθεί και οι περισσότερες χώρες του κόσμου. Δημοκρατία σημαίνει πολιτισμός. Σημαίνει και ανθρωπισμός. Σημαίνει και πατριωτισμός. Σημαίνει εκλέγειν ο λαός την κυβέρνησή του. Σημαίνει από το λαό και για το λαό και για τις ελευθερίες του λαού και των δικαιωμάτων του, αλλά και των υποχρεώσεών του. Σημαίνει κανόνες και νόμοι δικαίου. Σημαίνει και δικαιοσύνη. Σημαίνει και ισότητα βάσει τού τι αξίζεις και τού τι έργο προσφέρεις. Η σωστή Δημοκρατία δεν αρχίζει με τις εκλογές και δεν σταματά μετά τις εκλογές. Η Δημοκρατία είναι τρόπος ζωής συνεχής. Η Δημοκρατία είναι ευαίσθητη και ευάλωτη, γι’ αυτό πρέπει να της φερόμαστε σαν κόρη του οφθαλμού.

-Εχθρός και φθοροποιός της Δημοκρατίας είναι ο αναρχισμός, ο λαϊκισμός, η αδικία, η παρανομία, η φοροδιαφυγή, η μισαλλοδοξία, η διαφθορά, η φαυλοκρατία, η οικονομική δυσπραγία, η ανεργία, η αναξιοκρατία, είναι και η ανασφάλεια της περιουσίας και της ζωής των πολιτών. Είναι και η μεγάλη εισροή λαθραίων μεταναστών, διαφορετικών γλωσσών, θρησκειών και πολιτικών καθεστώτων. που είναι σχεδόν αδύνατον να προσαρμοσθούν στα ελληνικά δεδομένα. Η πλειονότητα από αυτούς είναι οικονομικοί μετανάστες σε λάθος χώρα και σε λάθος χρόνο, και λόγω της οικονομικής κρίσης. Μη μπορώντας να βρουν εργασία επιδίδονται σε κλοπές και ληστείες.

-Αυτά γιατί όταν ξέρεις τον εχθρό σου, ξέρεις και πώς να τον νικήσεις. Όταν ξέρεις τα προβλήματα και τις αιτίες τους, πρέπει να προσπαθείς και να τα λύσεις. Η Δημοκρατία πρέπει να είναι μαχητική σε όλες τις αντιξοότητες και τις εχθρότητες, να ανανεώνεται και να συγχρονίζεται ώστε να είναι προοδευτική, υγιής, ισχυρή, νικήτρια και σταθερή. Αυτό είναι και για το καλό των Ελλήνων πολιτών και της Ελλάδας.

Παύλος Καρκανίδας





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Μια Αλφαβήτα ο δρόμος του Κορωνοϊού - Της Μαρίας Παπαδοπούλου

18 Ιουλίου 2021, 13:24
Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον συντάκτη τους και δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την ...

200 χρόνια ελευθερίας 1821-2021 - Της Μαρίας Παπαδοπούλου

07 Απριλίου 2021, 23:51
 Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον συντάκτη τους και δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την ...

Ένα δάκρυ για τον Ντιέγκο - Του Δημήτρη Σουλιώτη

06 Δεκεμβρίου 2020, 05:10
Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή… Ακούγοντας την είδηση του θανάτου του ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0