Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Σοφία Βούλτεψη: Θέμα αρχής και κοινής λογικής το ότι αρνήθηκα έλεγχο της τσάντας μου

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Σοφία Βούλτεψη: Θέμα αρχής και κοινής λογικής το ότι αρνήθηκα έλεγχο της τσάντας μου

ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥΜΒΑΝ

 

Εξηγήσεις γύρω από το θέμα που προέκυψε με τον έλεγχο που της ασκήθηκε στην είσοδο της Βουλής και τον οποίο αρνήθηκε να υποστεί έδωσε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη.


H κ. Βούλτεψη, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA", στάθηκε στο γεγονός ότι εφόσον το μηχάνημα χτυπήσει στον έλεγχο, ζητείται να παραδίδεται η τσάντα προς έλεγχο, χωρίς να γίνεται όμως σωματικός έλεγχος.

«Περνάς από την πύλη με την τσάντα σου κρεμασμένη. Και αφού περάσεις και βαράνε αυτά και γίνεται μύλος γιατί έχεις στην τσάντα σου διάφορα πράγματα, λέει μου δίνετε την τσάντα σας να την πάω στο μηχάνημα να την περάσω; Το μηχάνημα είναι αλλού. Λέω παιδιά συγνώμη, δεν μπορώ τώρα να καθίσω να κάνω συζήτηση, θα το συζητήσω με τον πρόεδρο όταν έρθει από τον Καναδά και προφανώς λέω πρόκειται για οδηγία που θα ξεισχύσει. Διότι δεν μπορεί την ώρα που περνάει το σώμα σου, τώρα με τι ασχολούμεθα, να περνάει συγχρόνως και η τσάντα σου, αλλά να περνάς μαζί με την τσάντα σου κρεμασμένη και μετά να δίνεις την τσάντα σου να την ελέγξουν και να μην σου κάνουν σωματικό έλεγχο, το έχετε ξαναδει αυτό;», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Το θέμα είναι θέμα αρχής και κοινής λογικής. Γιατί μπορεί να έχει γίνει μύλος και να είναι η Χρυσή Αυγή εδώ και να κάνει διάφορες τρέλες αλλά δεν θα χάσουμε και την λογική μας. Σας εξηγώ και πάλι. Περνάς από ένα μηχάνημα με κρεμασμένη την τσάντα σου και χτυπάει. Άρα δεν ξέρουν αν αυτό που χτυπάει είναι πάνω σου, στην τσέπη σου, ή στην τσάντα σου. Και μετά σου ελέγχει την τσάντα αλλά δεν σε ελέγχει πάνω σου».

Έθεσε μάλιστα θέμα αρχής για την Βουλή, θεωρώντας ότι είναι αδιανόητο να πρέπει να προφυλάσσεται από τους βουλευτές της: «Από την στιγμή που χρειάζεται να προστατευτεί η Βουλή από τους βουλευτές της είναι περιττό να συζητάμε. Δηλαδή αν θεωρεί ότι εγώ θα μπω μέσα και θα βάλω εκρηκτικά τι με έχει βουλευτή;».

ΕΘΝΟΣ





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0