Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

O Kαναδάς αναζητά εργαζομένους από την Ελλάδα - Προφίλ και προϋποθέσεις

Αρχική | Ειδήσεις | Θέσεις εργασίας - Προσλήψεις | O Kαναδάς αναζητά εργαζομένους από την Ελλάδα - Προφίλ και προϋποθέσεις

Η επαρχία Μανιτόμπα του Καναδά αναζητεί χιλιάδες ειδικευμένους εργαζόμενους από την Ελλάδα και τη Νότια Ευρώπη που επιθυμούν να μεταναστεύσουν.


Η Μανιτόμπα στρέφεται προς την αγορά εργασίας Ελλάδας, Ιταλίας, Πορτογαλίας και Ισπανίας στρατολογώντας εποχιακούς αλλά και μόνιμους εργάτες.


Αυτή η τακτική είναι μέρος του επαρχιακού προγράμματος και η συγκεκριμένη μονάδα προσλήψεων θα έρθει σε επαφή με τις κοινότητες Ελλήνων, Ιταλών, Ισπανών και Πορτογάλων, αναφέρει η κυβερνητική ανακοίνωση.


Η Μανιτόμπα ζητάει άτομα ηλικίας 21-45 ετών ειδικευμένα στη βιομηχανία, τις επιχειρήσεις, τις υπηρεσίες, το εμπόριο και άλλες ειδικότητες και πρόκειται να απασχολήσει 250.000 εργαζόμενους μέχρι το 2020.


Στην Ελλάδα η αποστολή στρατολόγησης νέων εργατών / μεταναστών θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 8-12 Ιουνίου, όπου η ομάδα εργασιακής στρατολόγησης της Μανιτόμπα θα πραγματοποιήσει συνεντεύξεις με ενδιαφερόμενους για άδεια εργασίας στον Καναδά.


Γιά περισσότερες πληροφορίες http://www.friendsofcanada.gr/events/154-2013-

iefimerida.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Υπεγράφη η προκήρυξη για 704 θέσεις ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. σε νοσοκομεία

02 Μαρτίου 2024, 19:48
Εντός των επόμενων ημερών θα προκηρυχθούν περίπου 100 θέσεις ειδικευμένων ιατρών Φωτό: Pixabay.com Yπεγράφη χθες, Τρίτη ...

ΟΑΣΘ: Προσλήψεις 150 οδηγών - Από σήμερα οι αιτήσεις

27 Νοεμβρίου 2023, 15:13
Από σήμερα Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου, έως και την Πέμπτη 7/12 θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι ...

ΑΣΕΠ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του μεγάλου γραπτού διαγωνισμού

24 Μαϊου 2023, 18:19
- Τέλος στην αγωνία 77.000 υποψηφίων   Το ποσοστό των επιτυχόντων στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ανήλθε ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0