Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Δείτε τη νέα αμφιλεγόμενη διαφήμιση της ΦΑΓΕ (video)

Αρχική | Διάφορα | Δείτε τη νέα αμφιλεγόμενη διαφήμιση της ΦΑΓΕ (video)

Το γιαούρτι και δη το ελληνικό γιαούρτι είναι η νεα μόδα που σαρώνει στο εξωτερικό. Τόσο στις ΗΠΑ, όσο και σε ευρωπαϊκές χώρες το γιαούρτι είναι το νεο must. Τις τελευταίες ημέρες όμως, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια διαφήμιση ελληνικής εταιρείας - που έχει όμως μεταφέρει την έδρα της στο εξωτερικό - και έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

 

Η διαφήμιση της ΦΑΓΕ προβάλλεται στην Βρετανία και επιχειρώντας να δείξει ότι η ποιότητα του γιαουρτιού της εταιρείας είναι αναλλοίωτη από το 1926, δείχνει την Ελλάδα του σήμερα σα να έχει μείνει στο 1926!

Φυσικά και δεν είναι έτσι! Ο πιτσιρικάς πρωταγωνιστής και η μαμά του εμφανίζονται να ζουν δεκαετίες πίσω, σχεδόν ρακένδυτοι, σε συνθήκες που ζούσαν οι γιαγιάδες και οι παπούδες μας. Ο θεατής μάλιστα συνειδητοποιεί ότι είμαστε στο σήμερα μόνο όταν στο χωριατόσπιτο χτυπάει το κινητό της μαμάς!

Το σοκ είναι ακόμα μεγαλύτερο όταν ο πιτσιρικάς ψάχνοντας την αγελάδα του που έχει φύγει από το μαντρί, την βρίσκει μπροστά από το κρεοπωλείο με τον χασάπη με μια ποδιά μέσα στα αίματα να ακονίζει τα μαχαίρια του.

Μια τριτοκοσμική και αναχρονιστική εικόνα της Ελλάδας του σήμερα την οποία η συγκεκριμένη εταιρεία εγκατέλειψε μεταφέροντας αλλού την έδρα της.

Μια εικόνα που δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στην Ελλάδα του 2013, κι ας της γύρισαν κάποιοι την πλάτη στην πιο δύσκολη στιγμή της.

NewsIt.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Η Πέπα το Γουρουνάκι παρουσίασε το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι

14 Σεπτεμβρίου 2022, 23:39
 -«Ζω με τη μαμά και την άλλη μαμά»   Η νέα ιστορία του δημοφιλούς βρετανικού κινούμενου ...

Η Έμα Τόμσον διέλυσε τα στερεότυπα για το γυναικείο σώμα σε 58 δευτερόλεπτα

20 Φεβρουαρίου 2022, 22:39
Σηκώθηκε όρθια η θεότητα και τα είπε ΟΛΑ!   Η συνέντευξη Τύπου της θεότητας Έμα Τόμσον ...

Ρατσισμός και στη βιομηχανία ομορφιάς;

02 Σεπτεμβρίου 2020, 12:21
To κίνημα «Black Lives Matter» έχει ανοίξει μια παγκόσμια δημόσια συζήτηση για τον ρατσισμό. ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0