Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Χάθηκε από το ΥΠΑΑΤ ο φάκελος για το Βατοπέδιo!!! - Ελευθεροτυπία

Αρχική | Διάφορα | Άρθρα από το Blog μας | Χάθηκε από το ΥΠΑΑΤ ο φάκελος για το Βατοπέδιo!!! - Ελευθεροτυπία

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=140450


Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Πήρε στο σπίτι της το αρχείο των ανταλλαγών με το Βατοπέδιο!


Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η πρώην διευθύντρια πολιτικής γης του τότε υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Σταματίνα Μαντέλη, κατηγορούμενη για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, με την παραίτησή της πήρε όλο το αρχείο των ανταλλαγών στο σπίτι της.


Η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή ενημέρωσε την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ότι η πρώην διευθύντρια πολιτικής γης του υπουργείου Σταματίνα Μαντέλη πήρε στο σπίτι της το αρχείο των ανταλλαγών με τη μονή Βατοπεδίου!

Η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή ενημέρωσε την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ότι η πρώην διευθύντρια πολιτικής γης του υπουργείου Σταματίνα Μαντέλη πήρε στο σπίτι της το αρχείο των ανταλλαγών με τη μονή Βατοπεδίου! Η νυν υπουργός Κατερίνα Μπατζελή ενημέρωσε σχετικά την εξεταστική επιτροπή της Βουλής με έγγραφό της. Στο έγγραφο σημειώνεται ότι έχει ήδη ενημερωθεί η αρμόδια εισαγγελική αρχή για την άσκηση πρόσθετης δίωξης κατά της κυρίας Μαντέλη. Αλλά και ότι έχει κληθεί σε απολογία η νυν διευθύντρια της υπηρεσίας, καθώς δεν ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία, ως όφειλε, για την αφαίρεση του αρχείου από την υπηρεσία.



Κατά τα λοιπά η εξεταστική επιτροπή ακροάστηκε χθες τη μάρτυρα κυρία Μαυραγκά, δικηγόρο της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου στην υπηρεσία Διαχείρισης Ακινήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΠΑΣΟΚ η μάρτυς δήλωσε πως ενώ ήταν αρμόδια για όλες τις ανταλλαγές που χειριζόταν η ΚΕΔ, στην υπόθεση Βατοπεδίου της αφαιρέθηκαν οι αρμοδιότητες. Το ίδιο συνέβη και στον διευθυντή της υπηρεσίας της, που δεν υπέγραψε κανένα από τα συμβόλαια που συνήφθησαν με τη Μονή.

Η ίδια αποκάλυψε ακόμη για πρώτη φορά ότι ο μοναχός Αρσένιος συνοδευόταν πάντα από κάποια κυρία Χρυσούλα, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Η κυρία Χρυσούλα επισκεπτόταν την ΚΕΔ και χωρίς τον μοναχό.

Η επιτροπή θα την αναζητήσει, προκειμένου να την καλέσει ως μάρτυρα.

Το απόγευμα χθες κατέθετε ο πεθερός του Γ. Βουλγαράκη Δ. Πελέκης, εκ των συμβολαιογράφων της Μονής.

Η εξεταστική επιτροπή αποφάσισε παράταση των εργασιών της επί δίμηνο, δηλαδή έως τις 15 Μαΐου.

Α.Ε.Μ.

 





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Τζούλια και Ζαγορίτης - Το video!

30 Ιουνίου 2010, 17:36
 Όσα προγήθηκαν του Μουσείου...Δείτε το video του ALTER: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=98azJrAs0ys&w=640&h=505]Αποστολή: Γιώργος Τσιρίκος (Πειραιάς) ...

Ο Jerry Lee Lewis στον Λυκαβηττό - Κερδίστε προσκλήσεις

30 Ιουνίου 2010, 13:44
Jerry Lee Lewis: Ο θρύλος του rock and rollLet's rock n' roll πάρτι, στο ...

«Το ΔΝΤ τελειώνει την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα», της Joanna Kakissis στην International Herald Tribune

30 Ιουνίου 2010, 12:34
30/6/2010Υπό τον τίτλο «Η λιτότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναδιάταξη», η International Herald ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0