Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Κυνηγούν τον Κόλα μέχρι τα ελληνοαλβανικά σύνορα

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Κυνηγούν τον Κόλα μέχρι τα ελληνοαλβανικά σύνορα

Μέχρι την ελληνοαλβανική μεθόριο στη Θεσπρωτία εκτείνονται τα μπλόκα που έχει στήσει αστυνομία, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή της Ηπείρου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δραπετών των Τρικάλων. Τη νύχτα οι δράστες δεν σταμάτησαν σε μπλόκο στην Άρτα, «γάζωσαν» περιπολικό και διέφυγαν. Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών, στο περιστατικό εμπλέκονται ο Μαριάν Κόλα και ο Ιλίρ Κούπα.

Κυνηγούν τον Κόλα μέχρι τα ελληνοαλβανικά σύνορα

Οι δράστες κινούνταν με αγροτικό αυτοκίνητο NAVARA, το οποίο εκλάπη από το Αγρίνιο, ενώ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Δημοτικό Σχολείο Φιλιππιάδας. Στη συνέχεια, έκλεψαν ένα άλλο αυτοκίνητο από τη Φιλιππιάδα και κατευθύνθηκαν προς τα χωριά Λάκκας Σουλίου, όπου η περιοχή είναι δύσβατη. Αφού εγκατέλειψαν το ΙΧ αυτοκίνητο στη Γλυκή, έκλεψαν μηχανάκι, από κάτοικο της περιοχής, για να διαφύγουν.

Τα μπλόκα που έχει στήσει η ΕΛΑΣ εκτείνονται από τον Αχέροντα ποταμό μέχρι την ελληνοαλβανική μεθόριο στη Θεσπρωτία, ενώ πάνοπλοι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή. Στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο της αστυνομίας.

Επιπλέον, στη θαλάσσια περιοχή από την Αμμουδιά Πρέβεζας μέχρι τη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, περιπολούν από τα ξημερώματα σκάφη του Λιμενικού Ηγουμενίτσας, για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο διαφυγής τους, δια θαλάσσης, στην Αλβανία.

Στην Ήπειρο βρίσκεται και ο αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας Δημήτρης Τσακνάκης.

Κυνηγούν τον Κόλα μέχρι τα ελληνοαλβανικά σύνορα

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, πρόκειται για τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων Μαριάν Κόλα και Ιλίρ Κούπα. Αποτύπωμα του Κούπα είχε βρεθεί όταν, στις 8 Ιουνίου στον Πάνορμο Φωκίδας, εκλάπη το ΙΧ Volvo του πρώην υπουργού Αποστόλου Ανδρεουλάκου.

Στην φωτογραφία εικονίζεται το κόκκινο NAVARA, με το οποίο έφτασαν στην Φιλιππιάδα οι κακοποιοί(πηγή: www.epiruspost.gr)
Στην φωτογραφία εικονίζεται το κόκκινο NAVARA, με το οποίο έφτασαν στην Φιλιππιάδα οι κακοποιοί(πηγή: www.epiruspost.gr)

Από τους υπόλοιπους δραπέτες των Φυλακών Τρικάλων, οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι ο Μουρατάι Μουρατάζ, που είναι δίδυμο με τον Κλεμέντ, βρίσκονται ήδη στην Αλβανία, έχοντας μαζί τους το 1 εκατ. ευρώ, που άρπαξαν μετά την απόδραση, από τη ληστεία στην Εθνική Τράπεζα της Λάρισας.

Ο Λούλι Φλόρα και ο Σούλα Φάτος, είναι ένα τρίτο δίδυμο, του οποίου έχουν χαθεί τα ίχνη. Ο Σούλα, παλαιότερα διέμενε στην Κέρκυρα και είχε συλληφθεί για κλοπές στην Ηγουμενίτσα.

ethnos.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0