Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

20.000 ευρώ ζητά ο σκηνοθέτης της «Κυρία Δήμαρχος» από την ΕΔΤ

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | 20.000 ευρώ ζητά ο σκηνοθέτης της «Κυρία Δήμαρχος» από την ΕΔΤ

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Την απόφασή του να κινηθεί δικαστικώς ζητώντας μάλιστα είκοσι χιλιάδες ευρώ από την ΕΔΤ ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης Ροβήρος Μανθούλης για την χωρίς άδεια, όπως υποστηρίζει, μετάδοση της ταινίας «Η Κυρία Δήμαρχος», με την οποία έκανε πρεμιέρα η Ελληνική Δημοσια Τηλεόραση.


Στην αιχμηρή ανακοίνωση του αναφέρει: «Ο Καψής στα νιάτα του, μου ζητούσε ταινίες μου για να ανοίξει σινέ-κλαμπ. Αποφάσισε να το ξεκινήσει επιτέλους με την "Κυρία Δήμαρχο". Στην ΕΔΤ που ψευδίζει την ΕΡΤ. Βλέπετε, θα λέει ο υπουδγός, ιστοδική στιγμή. Αδχίζουμε με ταινία του Μανθούλη που μας βδίζει.

Η ταινία μου γίνεται λοιπόν Κυδία Δήμαδχος. Δεν μποδώ δυστυχώς να την εμποδίσω ή να την απαγοδεύσω. Μποδώ μόνο να ζητήσω δικαστικώς είκοσι χιλιάδες ευδώ αποζημίωση για τη δυσφήμηση που μου κάνει με το να μεταδίδει την ταινία μου σε κατάπτυστο κανάλι.

Γιατί όλοι οι Έλληνες μόλις βγει στο κουτί η ταινία θα φτύνουν την οθόνη τους. Ελπίζω αμέσως μετά την Κυδία Δήμαδχο να γίνει και η Κηδεία της Ιεδοδούλου. Δηλαδή της ΕΔΤ».


Στη χθεσινή επίσημη «πρώτη» της μεταβατικής δημόσιας τηλεόρασης, κατά κόσμον ΕΔΤ, την οριακής αισθητικής -προηγούμενων δεκαετιών- γραφιστική «κάρτα» με την υδρόγειο και όλα τα χρώματα της παλέτας, στις 9.00 χθες το βράδυ, η οποία εξέπεμπε επί ώρες, διαδέχθηκε στις 9.00 το βράδυ η χιλιοπαιγμένη και αγαπημένη της τρίτης ηλικίας ασπρόμαυρη ελληνική ταινία του '60 «Η κυρία δήμαρχος», με πρωταγωνίστρια την αείμνηστη Γεωργία Βασιλειάδου.


Όπως έχει ανακοινωθεί, τις επόμενες ημέρες το υποτυπώδες πρόγραμμα της μεταβατικής εκπομπής θα περιλαμβάνει ταινίες και εκπομπές από το αρχείο της ΕΡΤ («Παρασκήνιο», «Μονόγραμμα» κ.ά.), ντοκιμαντέρ από το αρχείο της Βουλής ,15 κινηματογραφικά έργα που διέθεσε το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, φιλμ από ιδιωτική ταινιοθήκη (αρχείο Παπανδρέου) και ενημέρωση από πρακτορεία που θα περνάει αρχικά με «κρόουλ» στη βάση της τηλεοπτικής οθόνης.

ΕΘΝΟΣ





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0